Sport

„Mister, ai venit la Centenar să-i vânezi locul lui Mutu?”. Bergodi: „In-cre-di-bi-le!”

Fanii Rapidului au speculat că antrenorul Cristiano Bergodi a participat la evenimentul centenar al clubului în speranța că îi va lua postul lui Mutu.
13.09.2023 | 23:35
Mister ai venit la Centenar sai vanezi locul lui Mutu Bergodi Incredibile
Cristiano Bergodi lămurește situația prezenței sale la centenarul Rapidului. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a devenit noul antrenor al Rapidului după plecarea lui Adrian Mutu la Neftchi Baku. El a fost prezent, cu câteva săptămâni înainte, la evenimentul dedicat Centenarului clubului din Giulești.

Cristiano Bergodi lămurește prezența la Centenarul Rapidului

Lucian Ionescu l-a întrebat pe Cristiano Bergodi, invitat la SUFLET DE RAPIDIST, dacă a venit la Centenar cu gândul la un post la Rapid. Ofițerul de presă al clubului a precizat că el a fost cel ce l-a invitat pe italian la eveniment.

ADVERTISEMENT

El a vrut să îl facă pe Bergodi să clarifice situația, deoarece prezența lui în Giulești a generat mai multe discuții printre fani, care au speculat că italianul urmărea de atunci postul pe care îl deținea Adrian Mutu.

Cristiano Bergodi spune că s-a gândit că prezența lui la Centenar ar putea genera discuții, dar a luat decizia să vină deoarece Rapid este un club pe care îl iubește și și-a dorit să se bucure de sărbătoarea echipei.

ADVERTISEMENT

El spune că la acel moment nu erau discuții legate de plecarea lui Adrian Mutu și, mai mult, spune că ”Briliantul” a glumit cu el la eveniment, spunând că a venit să îi fure postul, deși niciunul nu se aștepta ca această schimbare să se producă.

Incredibil. Lămurim și această situație. A sosit acest mesaj din partea ta, m-am gândit și eu, sunt o persoană loială, m-am gândit dacă să mă duc sau nu. Am mai antrenat la Rapid, sunt mândru că sunt ultimul antrenor care a câștigat un trofeu, Supercupa în 2007.

ADVERTISEMENT

M-am gândit dacă să mă duc sau nu dar m-am gândit să merg pentru că era ceva frumos pentru mine, Rapid este în inima mea. Dar nu știam nimic atunci. M-am gândit că puteau fi speculații, am venit după ce plecasem de la Sepsi, dar au fost și alți antrenori acolo.

N-am gândit, aveam și respect, poate se gândea cineva că eu vreau să vin în locul lui Mutu. Nu e adevărat nimic, atunci nu știam nimic. A venit la un moment dat Mutu, mi-a zis, în glumă, că am venut să îi iau locul. Niciodată nu m-am gândit să vin pentru a-i lua locul lui Mutu.

ADVERTISEMENT

Așa a fost destinul, că după Centenar am venit. Era înainte cu mult să plece”, a spus Cristiano Bergodi, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Bergodi, despre prezența lui la centenar

ADVERTISEMENT