Life

Mitică Dragomir a comentat dezastrul lui Pescobar. „Să se învețe minte”! Ce-i va face primarul

Emisiunea MAX Profețiile lui Mitică a abordat, în stilul caracteristic, și subiectul incendiului de la Restaurantul lui Pescobar din Snagov.
18.12.2023 | 17:43
Mitica Dragomir a comentat dezastrul lui Pescobar Sa se invete minte Cei va face primarul
Subiectul restaurantului lui Pescobar, ars din temelii la Snagov, a fost abordat în show-ul MAX Profețiile lui Mitică / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În weekend-ul care s-a încheiat, o știre fulgera în presă: restaurantul lui Pescobar din Snagov a ars ca o torță. Subiectul a fost abordat și în emisiunea MAX Profețiile lui Mitică de Horia Ivanovici și invitatul său permanent, Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir, pe șleau despre incendiul de la restaurantul lui Pescobar din Snagov

Dumitru Dragomir a lămurit și subiectul unei posibile asigurări încasate de Pescobar după ce i-a ars restaurantul. ”Societățile nu îți fac asigurare dacă este din lemn construcția. El nu avea asigurare, nu putea să asigure. Niciunul dintre restaurantele lui nu se pot asigura”, spune Mitică Dragoir, spre surpriza lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Totuși, spune Mitică, restaurantul acela e o mare pierdere pentru Paul Nicolau, zis Pescobar. Și nici nu ar putea fi altfel, Dumitru Dragomir dezvăluind că era superb. ”Nu vezi nici în filme (ce era la restaurantul acela, n. red.). Mi-a zis fiu-miu, care a fost în toate marile hoteluri și restaurante ale lumii, și mi-a spus că restaurantul lui era cel mai tare. Din lume”, precizează Dragomir.

În altă ordine de idei, Mitică Dragomir este convins că incendiul a pornit din cauza neatenției. ”Acolo dormeau pakistanezi, nu mai știu ce… Și au băgat în priză, cred, reșou, să fie cald. Are pagube. Asta să se învețe minte. Dacă avea 2 butelii, atât, de spumă, nu se întâmpla nimic.

ADVERTISEMENT

Și nu ai nevoie de nimeni… Patru butelii de spumă distrug orice incendiu. La început, că dacă ia toată casa nici pompierii nu îl mai opresc. Dar când a început incendiul, de exemplu dacă e pe 5-6 mp, 10mp, și 50 mp, îl stungi cu spuma. Dar trebuie să ai butelii mari. Să ai măcar 2, dacă nu 4. Sau, cum e apa în lac, să ai o pompă care bagă presiune. Un om stingea singur. Dar pentru asta trebuie să ai pregătit”, a mai spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir spune ce pierdere a avut Pescobar după incendiu

Chestionat de Horia Ivanovici, Mitică Dragomir a dezvăluit și cât a pierdut Pescobar din cauza incendiului. Și, susține ”Profetul”, suma este una impresionantă. Dar, prevestește el, Pescobar se va replia imediat. Asta în cazul în care primarul din Snagov îi va permite să refacă restaurantul.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce pagube a avut, că el se ferește de mine. Îi e rușine de mine. Eu i-am spus să își ia măsuri.  (…) Dar are pabubă mare. Doar aparatele, care erau de inox, nu au pățit nimic. Restul e praf. Părerea mea este că are pagubă de vreo 3-400.000. De euro.

Și la el toate necazurile pe care le-a avut l-au propulsat. A venit Constantinescu, l-a închis. A făcut acum o bijuterie. A schimbat tot. Și bucătarii. A adus alții. Acum i-a luat foc la Snagov… Gândește-te ce face el acum acolo. Cu toate că, astăzi am aflat, s-ar putea ca primarul să îi pună bețe-n roate.

ADVERTISEMENT

I-o dau, public, în premieră. Nu o știe pe asta. S-ar putea să se ducă la primar să-l liniștească… Mi-a spus mie unul că primarul nu i-ar da autorizație. Că e supărat primarul pe Oprea, care e proprietarul. (…) El este destul de arțăgos în expresii și deranjează.

E un  zăpăcit, de-al nostru e. Cât e de tare pe afaceri, atât este de superficial în expresii. Deranjează. Și i-am dat exemplul meu… I-am zis: Băă, am pierdut două hoteluri până acum din cauza gurii mele. Pe mine m-au propulsat numai negativismele și necazurile”, mai spune Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir, DEZVALUIRI despre INCENDIUL de la RESTAURANTUL lui Pescobar

ADVERTISEMENT