Sport

Mitică Dragomir are 3 concluzii după România – Andorra: Ianis Hagi, Stanciu și Alibec!

Dumitru Dragomir și-a ales favoriții după victoria cu Andorra.
16.10.2023 | 19:28
Mitica Dragomir are 3 concluzii dupa Romania  Andorra Ianis Hagi Stanciu si Alibec
Dumitru Dragomir, despre prestația României din meciul cu Andorra. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România s-a impus cu 4-0 în fața Andorrei, iar în urma acestui rezultat echipa națională a ajuns lider în grupa de calificare la EURO 2024, după un meci la care au asistat peste 21.000 de copii.

Dumitru Dragomir, reacție după victoria cu Andorra

Dumitru Dragomir a analizat victoria României din duelul cu Andorra, spunând că Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de pe teren în acest meci.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ”Oracolul” a fost impresionat de prestația fundașilor laterali, Nicușor Bancu ori Deian Sorescu. Au ieșit în evidență, în viziunea lui, și Nicușor Stanciu ori Denis Alibec.

Ianis a fost cel mai bun, de departe. Ăla e locul lui, în spatele vârfului. Fii atent aici, chiar dacă nu au mai fost așa de multe ocazii, a jucat foarte bine cu Alibec. Și el și Stanciu i-au dat mingi. Ianis a fost cel mai bun, el și Bancu.

ADVERTISEMENT

A jucat bine și Sorescu, și Stanciu. Joacă binișor constant. Între linii trebuie să joace Ianis. Nu are spații prea mari, dar pasează bine din prima. Singurii care încearcă lucruri aproape imposibile sunt Alibec, Ianis și Stamciu. Și Marin, nu a jucat ieri rău.

Mi-au plăcut fundașii laterali, senzașionali, nu au centrat de aiurea. Birligea a alergat mult, are capacitate bună de efort, s-ar putea să iasă fotbalist. Coman a jucat bine”, a spus Dumitru Dragomir la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e convins că ne calificăm

Dumitru Dragomir este convins că ne vom califica la EURO. El crede că UEFA va forța Israel să se retragă, dacă războiul nu se va termina.

(n.r. – ne calificăm?) Da. Aș paria că ne calificăm 100%. Dacă în două săptămâni nu se termină războiul din Israel, din Fâșia Gaza, părerea mea e că FIFA și UEFA nu le vor mai da voie să întârzie. O să le sugereze să se retragă. Le e frică să strângă multe într-un loc. Și în străinătate și acasă.

ADVERTISEMENT

Asta e problema refugiaților. Când eu vă spun că e bine să îi primești, dar totuși să le creezi posibilitatea să se întoarcă la ei acasă. Că dacă rămân în țara respectivă… Uite ce se întâmplă în Franța.

Și chiar dacă nu e retrasă Israelul, e greu să ne bată. În situația asta, nu poți strânge atâta lume într-un singur loc. Riscul e mare, iar FIFA și UEFA nu își asumă riscul. Vine o bobmardea d-aia de îți omoară 10.000 de oameni de nu poate să o ducă istoria”, a spus Dumitru Dragomir.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

„Dumitru Dragomir, despre Ianis Hagi”

ADVERTISEMENT