Sport

Mitică Dragomir, arestat pentru trafic de icre negre! Fostul şef al Ligii Profesioniste dezvăluie: “Mă aştepta cu poliţia”

Dumitru Dragomir a povestit cum a trecut granița cu două valize de icre negre în Israel. Fostul președinte LPF a explicat și cum a ajuns în arestul egiptenilor.
02.01.2024 | 20:10
Mitica Dragomir arestat pentru trafic de icre negre Fostul sef al Ligii Profesioniste dezvaluie Ma astepta cu politia
Dumitru Dragomir a povestit cum a trecut granița cu două valize de icre negre în Israel. Fostul președinte LPF a explicat și cum a ajuns în arestul egiptenilor.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este un personaj important în fotbalul românesc. Fostul președinte LPF a asistat la multe schimbări și momente interesante ale acestui fenomen sportiv din România. Nea Mitică a adunat multe povești de-a lungul experienței sale și le explică cu mare plăcere. Dragomir a mai vorbit despre cum a trecut granița în Israel cu doua valize de icre negre și cum a fost arestat în Egipt.

Cum a trecut Dragomir granița cu două valize de icre negre

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a povestit despre cum a trecut granița cu două valize de icre negre în Israel. Fostul președinte al LPF susține că a fost să vândă icrele către Puiu Peretz, un fost fotbalist român. Nea Mitică a mai explicat și cum atunci i s-au furat actele. Întâmplarea a avut loc în aeroportul din Tel Aviv.

ADVERTISEMENT

“Hai să îți povestesc una cu Israelul. Pe vremea când trăia Puiu Peretz, el a o fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României de origine israeliană. Echipa era în cantonament atunci la Cairo și avea și meci la Port Said. La telefon Puiu și îi zic că îi duc două valize de icre negre. Mie mi-au mai spus ăștia să nu vorbesc la telefon chestiuni d-astea, dar aveam așa un tupeu, dar mă și simpatiza lumea. 

Mă duc spre Cairo. La Tel Aviv în aeroport mi-a furat cineva actele foarte repede de pe valizele cu icre negre. Mă aștepta Peretz cu poliția și s-au uitat pe camere repede. L-au văzut pe făptaș, dar ăla a aruncat actele în toaletă și a luat banii. Aveam doar 300 de dolari la mine că știam că o să iau mult pe icrele negre. Mi-au dat ăia acolo niște acte, și-au cerut scuze și m-au escortat securiștii cu tot cu valize la mașina lui Peretz și i-am dat icrele.”, a povestit Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, arestat în Egipt cu 5000 de dolari la el

Nea Mitică a mai vorbit și despre momentul în care a fost arestat în Egipt la graniță. Momentul a avut loc imediat după ce i-a vândut icrele lui Peretz, pe care a luat atunci 5000 de dolari. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir susține că nu i-a fost teamă, chiar dacă nu avea situația sub control.

“Am trecut granița din Israel în Egipt, polițist fiind, atunci era tensiune mare între ele. M-au lăsat securiștii israelieni la 100 de metri de graniță, eram plin cu bani, că îmi dăduse Peretz 5000 de dolari pe icre. Nu știam așa bine engleză, dar mai eram cu cineva care știa.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la graniță și le-am zis că avem echipa la Port Said. Am dat numele unui general mare de acolo, șeful portului, și ne-au arestat pe loc. Eu nu m-am panicat, pentru că știam că nu mă lasă israelienii acolo, la egipteni.”, a spus Dumitru Dragomir.

Cum a scăpat Nea Mitică din arestul egiptenilor

“Le-am zis să vorbească cu generalul acela. Eu nu vorbisem în viața mea cu el și nici el nu mă văzuse niciodată. Aveam 42 de ani și râdeam la ei. A venit unul mai serios așa, superior de-al lor și prietenul cu care eram i-a zis că mă așteaptă generalul acela. Imediat s-a alarmat ăla pe acolo și i-a luat pe gardieni la palme, când a auzit numele generalului.

ADVERTISEMENT

Ne-a pus la masă, ne-a dat să bem ceva și am așteptat că nu răspundea generalul. După au vorbit ei în araba aia a lor. S-a întors egipteanul la mine, m-a salutat, au adus o mașină americană și direct la Port Said ne-au dus.”, a mai spus fostul președinte LPF, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Peripețiile lui Mitică Dragomir în Israel și Egipt

ADVERTISEMENT