Sport

Mitică Dragomir dă de pământ cu jucătorii Universității Craiova: „Ca în curtea școlii!”

Mitică Dragomir a dat de pământ cu jucătorii Universității Craiova după duelul din deplasare cu Farul Constanța, scor 0-2.
28.08.2023 | 22:18
Mitica Dragomir da de pamant cu jucatorii Universitatii Craiova Ca in curtea scolii
Mitică Dragomir dă de pământ cu jucătorii Universității Craiova după 0-2 cu Farul. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a criticat pe olteni în emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”, despre care a spus că au fost de nerecunoscut în duelul contra campioanei României.

Mitică Dragomir dă de pământ cu jucătorii Universității Craiova după 0-2 cu Farul

Mitică Dragomir a analizat la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” felul în care jucătorii Universității Craiova au evoluat în duelul pierdut cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Îmi place cum a transferat Șucu, a făcut transferuri de viitor. La Craiova lui Rotaru în afară de doi jucători, cei doi fundași laterali: Bancu și Căpățînă… doar ei au jucat bine.

Fundașii centrali, până la pauză când au făcut schimbări, aveau găuri în centru cum nu am văzut niciodată în viața mea”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Erau toți ca niște copii în curtea școlii!”

„Culoarul ăsta de 20 de metri din gura porții era gol, fundașul dreapta fugea la dreapta, fundașul stânga fugea la stânga, mijlocașii centrali din fața fundașilor centrali fugeau în lateral și rămâneam descoperiți.

Stăteam și mă gândeam dacă ăia de pe bancă nu văd ce se întâmplă. În afară de fundașii laterali… ce Mitriță, erau toți de parcă erau copii în curtea școlii”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Eu nu numai că nu credeam că bate Farul, dar nu mergeam nici pe X, e a nu știu câta oară când îmi dovedește că Universitatea Craiova clachează în meciuri importante.

Moralul de competiție înaltă… dacă n-ai nesimțirea să joci dârz, să mai pui talpa, să te duci prin alunecare… Tu l-ai văzut pe Hagi, dacă aș avea o cameră, aș sta numai pe el, minut de minut.

ADVERTISEMENT

Ba înjură, ba strigă și după te pupă. E de departe cel mai mare antrenor al nostru în ultimii ani”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT