Sport

Mitică Dragomir despre cei care îl înjură pe Gigi Becali: „Sunt invidioși!”

Dumitru Dragomir și-a dat verdictul cu privire la toți cei care îl înjură pe Gigi Becali.
09.08.2023 | 11:46
Mitica Dragomir despre cei care il injura pe Gigi Becali Sunt invidiosi
Dumitru Dragomir și Gigi Becali.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ despre cei care îl înjură pe Gigi Becali. Fostul președinte de la LPF i-a luat apărarea patronului de la FCSB și consideră că este agresat verbal de o anumită categorie de oameni. Mitică Dragomir susține că toți cei care fac acest lucru o fac nejustificat.

Mitică Dragomir: „Bogații îl înjură pe Becali”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a simțit nevoia să îi ia apărarea lui Becali. Fostul președinte de la ligă, susține că bogații sunt cei care îi adresează cuvintele vulgare lui Gigi. În schimb, cei săraci îl susțin și îl privesc cu ochi buni, datorită imlicării la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Bogații sunt cei care îl înjură pe Becali. Nu săracii sunt cei care fac asta, pentru că pe sărac l-a mai tot ajutat. Cei care au avere, dar nu au cât el, îl înjură și sunt ofticați că nu au situația lui financiară. Dar mulțimea vede că a mai adus un jucător, că bagă bani și că are de unde, pentru că a reușit. Dar cei care sunt invidioși au ideea aceea comunistă. Ce e al tău e al meu și ce e al meu e tot al meu”, a declarat Mitică Dragomir.

Gigi Becali, comparat cu Iisus Hristos

Fostul președinte de la LPF a discutat și despre ura îndreptată către finanțatorul lui FCSB și susține că nu echipa este cea care primește cuvintele negative. De asemenea, Dumitru Dragomir a comparat situația lui Gigi Becali cu cea a lui Iisus Hristos. Chiar dacă a făcut mult bine și a i-a ajutat pe mulți, tot nu a reușit să îi mulțumească pe toți.

ADVERTISEMENT

“Totodată, ura nu e împotriva celor de la FCSB, ci împotriva lui Gigi. Toată lumea are pică pe Becali. Tot ce este pe lângă, cu CSA, cu siglele și așa mai departe, e doar un pretext. Dacă ar putea, i-ar da toți în cap. Și chiar dacă vor să îi facă rău, tot vin în număr foarte mare la meciuri. Singurii care nu vin sunt cei care îl urăsc. Nici Iisus nu a putut să mulțumească pe toată lumea, așa și el. Sunt fanatici cei care nu vor să vină.”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir crede că familia nu va prelua echipa

Mitică Dragomir consideră că familia nu va prelua frâiele clubului din Berceni, după ce Gigi va pleca de la FCSB. De asemenea, invitatul lui Horia Ivanovici a vorbit și despre educația fetelor Becali, în mod special despre Alexandra, care face și afaceri în domeniul imobiliar.

ADVERTISEMENT

“După ce va pleca el de la echipă, familia nu cred că se bagă. Ar fi deștepți să nu facă asta. Nici fetele nu vor face asta, nimeni. Uite, cum e Alexandra, o fată excepțională. E spirt, nu am mai văzut așa ceva. Copiii lui Becali au o educație foarte bună, e și meritul lui aici.”, a spus Mitică Dragomir.

Transferul campionatului vine de la FCSB

Sezonul acesta s-au realizat foarte multe mutări în SuperLiga României. Cele mai active echipe pe piața transferurilor au fost cluburile care se vor lupta din greu pentru câștigarea campionatului. FCSB, Rapid, CFR Cluj, Farul sau Universitatea Craiova sunt echipele cu pretenții la titlu și care au adus mulți jucători valoroși în această vară.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a discutat despre transferurile din campionatul României. Fostul președinte LPF, a analizat mutările făcute în SuperLiga, iar acesta susține că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere: “Djokovic, în fața fundașilor centrali, acoperă multe neajunsuri. Este transferul campionatului după părerea mea.”

Mitică Dragomir, verdict despre cei care îl înjură pe Gigi Becali

ADVERTISEMENT