Sport

Mitică Dragomir „l-a jucat” live pe tatăl lui Mitriță: „Edi, bagă-l în seamă și pe micuțul meu”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Alex Mitriţă ar trebui să fie în lotul de Euro al României şi l-a jucat pe "tatăl" lui Mitriţă în direct la emisiune.
03.04.2024 | 18:15
Mitica Dragomir la jucat live pe tatal lui Mitrita Edi bagal in seama si pe micutul meu
Mitică Dragomir „l-a jucat” live pe tatăl lui Mitriță: „Edi, bagă-l în seamă și pe micuțul meu”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Una dintre marile semne de întrebare referitoare la lotul României pentru Euro 2024 este prezenţa sau nu a lui Alex Mitriţă, jucător care evoluat excelent în primele etape de play-off, dar nu a jucat deloc în preliminarii pentru “tricolori”.

Mitică Dragomir „l-a jucat” live pe tatăl lui Mitriță: „Edi, bagă-l în seamă și pe micuțul meu”

Dumitru Dragomir consideră că atacantul oltenilor ar trebui să fie prezent în lotul pentru Euro 2024 şi l-a jucat pe “tatăl” lui Mitriţă, aluzie la faptul că Gică Hagi l-a cerut titular pe fiul său:

ADVERTISEMENT

“Mie nu mi-a plăcut Mitriţă până acum 4-5 meciuri. Are o personalitate ieşită din comun. Are sânge în instalaţie, dizlocă o apărare de unul singur. Să îi facem publicitate pentru naţională.

Edi, bagă-l în seamă şi pe micuţul meu că merită”, a spus Mitică Dragomir jucând rolul de “tată” al lui Mitriţă la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Rotaru îl cere pe Mitriţă la naţională: “El e simbolul Craiovei actuale! E reprezentantul a două milioane de oameni care locuiesc în Oltenia”

Imediat după victoria cu Rapid, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1 şi l-a cerut pe Mitriţă în lotul României pentru turneul final:

“Mitriță Alexandru nu e doar un geniu în teren. El, la ora actuală, e spiritul Olteniei fotbalistice actuale. Nu vorbim aici de Balaci, Cârțu, generația lor. Să nu existe discuții.

ADVERTISEMENT

Dacă tu nu îl iei la națională… au fost niște probleme acum 3 ani. Alexandru Mitriță s-a schimbat. Toți ne schimbăm. Cea mai importantă e atitudinea pe care el o arată.

El e simbolul Craiovei actuale! E reprezentantul a două milioane de oameni care locuiesc în Oltenia. Mai sunt trei milioane și în afară. Ei vor să se bucure de Mitriță la națională! Dați-le această șansă!, a spus Rotaru.

ADVERTISEMENT

În actuala ediţie din SuperLiga, Alex Mitriţă a marcat 12 goluri şi are 11 pase decisive. Universitatea Craiova este principala urmăritoare a FCSB-ului în lupta pentru titlu, cele două formaţii fiind despărţite de şapte puncte.

Mitică Dragomir „l-a jucat” live pe tatăl lui Mitriță: „Edi, bagă-l în seamă și pe micuțul meu”

ADVERTISEMENT