News

Mitică Dragomir, verdict după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Nu sunt procuror”

Dorian Popa este în centrul unui scandal imens după ce a fost prins drogat la volan. Celebrul influencer a fost oprit de polițiști în timp ce conducea doar într-un halat de baie.
31.10.2023 | 10:47
Mitica Dragomir verdict dupa ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan Nu sunt procuror
VERDICTUL lui Mitica Dragomir dupa ce Dorian Popa A FOST PRINS DROGAT la volan. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu vrea să arunce cu pietre în Dorian Popa. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal așteaptă verdictul final al autorităților înainte să îl judece pe celebrul influencer. Dragomir este la rândul său o persoană foarte populară pe internet. Milioane de fani urmăresc emisiunea “Maxprofețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir nu îl condamnă pe Dorian Popa

Dumitru Dragomir a spus că nu are de gând să se transforme în procuror, dar că, la fel ca oricare cetățean, și Dorian Popa ar trebui să plătească pentru greșelile pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

“Domne, eu nu mă pot transforma într-un procuror. Văd că mulți se transformă seara la televizor în procurori. Convingerea mea este că cine greșește trebuie să plătească indiferent de nume.

Mie îmi place cum cântă. Îmi place cum cântă. Toți care au plecat din sărăcie, adică nu toți, dar majoritatea care au plecat din sărăcie și au ajuns sus. Ori s-au luat de băutură, ori și-au lăsat nevestele, ori s-au luat de droguri.

ADVERTISEMENT

Una din trei. Cine are tăria să reziste la tăvăleală și să reziste cu bani mulți. Pentru că femeile sunt frumoase și tinere și se aruncă pe tine din toate părțile. El băiat frumos, ce fizic are.

Domnișoarele sunt bine educate de acum înainte să nu mai fie fraiere cum au fost secole la rând slugile bărbaților. Și acum te fac. Acum nu le păcălești nici cu Maybach. Nu am rămas mirat când l-am văzut”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa riscă să meargă la închisoare după ce polițiștii l-au oprit în trafic și au descoperit că acesta conducea sub influența drogurilor. Popa, unul din cei mai populari oameni de pe internet, își poate pierde pe viață permisul de conducere.

Dragomir așteaptă verdictul procurorilor

“Pentru că sunt mulți cântăreți care se droghează. Nu m-a mirat. Domne, mai devreme sau mai târziu canabisul se va legifera și în România ca în majoritatea țărilor din lume. Din punct de vedere medical.

ADVERTISEMENT

Dar care vroiau să iasă în evidență cu niște lucruri despre care nu aveau cunoștințe. Se duceau peste ea cu vorba și o acopereau. Nu e corect. Doamna aia învățase carte. Nu m-a mirat, dar îmi place de Dorian.

Eu nu pot să mă transform în procuror și să-l ascund pe Dorian de ceva. Dacă este vinovat, treaba lui, se descurcă. Canabisul va deveni normalitate, jumătate din America și omenire, canabisul este medicament.

Eu nu l-am cunoscut personal, dar mă uit pe rețele de socializare, asta fac dimineața. E chiar simpatic Dorian. Dar dacă greșește trebuie să se îndrepte. Eu sunt un om mai bătrân decât voi. Oamenii totuși se îndreaptă, nu rămân defecți pe vecie.

E tânăr, a comis-o, plătește pentru asta. Faptul că el conduce în chiloți și în halat nu trebuie să fie condamnat. Asta cu drogatul e o nenorocire în toată lumea. Dacă nu luăm măsuri educative. Ei folosesc anumite medicamente drogante”, a completat Dumitru Dragomir.

“Maxprofețiile lui Mitică” este o emisiunie online marca FANATIK.RO. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir nu il judeca pe Dorian Popa

 

ADVERTISEMENT