Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mititelu jr, ultimele detalii de la FCU Craiova. Cine vine președinte și antrenor

Adrian Mititelu Jr. a a dat la FANATIK SUPERLIGA ultimele detalii despre viitorul antrenor și președinte de la FC U Craiova.
28.08.2023 | 12:38
Mititelu jr ultimele detalii de la FCU Craiova Cine vine presedinte si antrenor
Emil Săndoi e pe lista de posibili antrenori de la FC U Craiova. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Weekend extrem de agitat la FC U Craiova după anunțul de vineri seara al patronului Adrian Mititelu că se retrage din fotbal. Acesta spusese că va numi la echipă un nou președinte, căruia îi va acorda mână liberă, bătuse deja palma cu Florin Prunea sâmbătă la prânz, însă totul s-a întors cu 180 de grade după numai 24 de ore.

Adrian Mititelu Jr. despre noul antrenor de la FC U Craiova: „E și Săndoi pe listă”

Dar nu numai cu Prunea lucrurile au luat o întorsătură „războinică”, ci și cu Marius Șumudică, omul vizat să devină antrenorul echipei. Deși totul părea sub control, cele două părți s-au împotmolit la clauze, după care a urmat un conflict mediatic de proporții.

ADVERTISEMENT

După ce Șumi a dezvăluit de ce a refuzat oferta de la FC U Craiova, Adrian Mititelu Jr, cel care s-a ocupat de negocieri, a scos la iveală toate cifrele contractului pe care i l-a oferit tehnicianului. Apoi, a intervenit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA și a dat detalii despre cine va fi noul președinte al clubului, dar și noul antrenor.

„Îmi trecuse glonțul pe la ureche cu Șumudică. Cred că ar fi puțin incorect din partea mea să afirm că l-aș dori pe Dani Coman președinte, din moment ce se află sub contract. Dacă Dani Coman ar rămâne liber de contract, cu siguranță ar fi o soluție foarte bună pentru postul de președinte.

ADVERTISEMENT

Sincer să fiu, ieri nu am mai avut timp să mă gândesc la anumiți oameni care ar putea să fie potriviți pentru postul de președinte, deoarece  a trebuit să ne apărăm clubul.

Am fost puțin atacați de Marius Șumudică, puțin mai mult chiar, ne-a pus încă o dată suporterii în cap, și  a trebuit să fac niște precizări dintr-un contract, dintr-o ofertă mai bine spus, care trebuia să fie confidențială. Însă dumnealui a vrut să fie publică acea ofertă și atunci a trebuit să o fac integral publică.

ADVERTISEMENT

Și nu ne-a mai stat capul să căutăm președinte. Conducerea cloubului face eforturi zilele acestea să ne înțelegem cu un președinte și cu un antrenor principal.

Emil Săndoi este un nume pe lista de posibili viitori antrenori. Sunt câteva persoane cu care discutăm și urmează să luăm decizia cea mai bună. Nu pot să-i nominalizez pe toți, însă e o listă scurtă de trei-patru antrenori. Vedeți că în ultimul timp e foarte greu să închei un contract în România, pentru că se pun mai multe clauze decât obligații

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi liber de contract, normal că Dorinel Munteanu ar fi o soluție, pentru că este unul dintre cei mai titrați antrenori în clipa de față din fotbalul românesc. Este un antrenor pe placul nostru, un om muncitor, care își dedică tot timpul la baza sportivă lângă echipă.

Și este genul de antrenor care s-ar plia pe proiectul nostru., Organizează bine defensisiva, pentru că la noi există această antiteză între atac și apărare, care lasă de dorit. Avem cel mai bun atac din țară și cea mai proastă apărare”, a spus Adrian Mititelu JR. la FANATIK SUPERLIGA.

Emil Sandoi, NOUL ANTRENOR la FCU Craiova? Anuntul lui Mititelu

ADVERTISEMENT