Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mititelu pune presiune înainte de Dinamo – FC U Craiova. “Fără 3 puncte, ar fi un eșec!”

Adrian Mititelu Jr. pune presiune înainte de Dinamo - FC U Craiova. Fiul patronului este de părere că echipa ar trebui să se întoarcă cu cele 3 puncte, altfel ar fi un eșec pentru formația "alb-albastră".
15.09.2023 | 17:40
Mititelu pune presiune inainte de Dinamo  FC U Craiova Fara 3 puncte ar fi un esec
Adrian Mititelu Jr. pune presiune înainte de Dinamo - FCU Craiova. Fiul patronului este de părere că echipa ar trebui să se întoarcă cu cele 3 puncte, altfel ar fi un eșec pentru formația "alb-albastră".
ADVERTISEMENT

FC U Craiova face deplasarea pentru meciul cu Dinamo. Duelul va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:30. Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre derby și pune presiune înainte duelului de la București. Fiul patronului vrea ca formația condusă de Dan Vasilică să câștige cele 3 puncte din etapa 9.

Adrian Mititelu Jr. pune presiune înainte de Dinamo – FC U Craiova

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu Jr. pune presiune înainte de Dinamo – FCU. Fiul patronului de la Craiova vrea ca echipa să câștige meciul și să ia cele 3 puncte de la București. Mititelu susține că echipa sa va avea un adversar greu în etapa a 9-a din SuperLigă, însă este încrezător că după meciul cu Farul, formația antrenată de Dan Vasilică va fi câștigătoare.

ADVERTISEMENT

“Un meci greu, cu încărcătură fizică și psihică. O să fie un stadion aproape plin și sper să ne păstrăm forma bună, pe care am arătat-o în meciul cu Farul și să învingem, pentru că avem nevoie disperată de puncte.

Eu zic că echipa noastră poate să învingă Dinamo fără probleme în această seară. Însă, o să fie un meci greu, pentru că Dinamo a arătat un joc bun în ciuda faptului că nu au strâns foarte multe puncte. Au arătat un joc foarte bun ofensiv. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranță este un meci unde vom merge ca să câștigăm. La ultimul meci am jucat foarte deschis și ne-am asumat că vom putea primi multe goluri. Noi fiecare meci îl tratăm la fel și vrem să câștigăm. Iar dacă nu vom obține cele 3 puncte, va fi un eșec în seara aceasta.”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

FC U Craiova, fără galerie pe Arena Națională

Adrian Mititelu Jr. a mai vorbit și despre faptul că sezonul acesta de SuperLiga este unul foarte echilibrat. Mititelu este de părere că este unul dintre cele mai echilibrate ediții de campionat din istorie, datorită valorii apropiate a jucătorilor de la fiecare echipă din campionat. Fiul patronului de la Craiova a mai vorbit și despre galeria lui FCU, care nu va fi prezentă pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

“Este un campionat foarte echilibrat. Cred că unul dintre cele mai echilibrate din istorie. Echipele sunt apropiate din punct de vedere valoric al lotului. Dinamo este o echipă bună și va acest meci va reprezenta un derby de tradiție al fotbalului românesc. Se poate întâmpla orice. 

Faptul că Peluza Sud nu mai vine la meciuri, asta nu înseamnă că echipa nu a avut suporteri. Cu siguranță vor fi oameni pe stadionul din București, care vor susține echipa noastră. Noi nu ne asumăm deplasarea suporterilor.”, a mai spus Adrian Mititelu Junior, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Mititelu, despre antrenorul de la FCU

ADVERTISEMENT