Sport

MM Stoica a dezvăluit ce le-au spus adversarii după West Ham – FCSB: „Ne-au zis că n-a fost penalty, așa sunt englezii”

MM Stoica a vorbit despre înfrângerea suferită de FCSB în duelul cu West Ham, scor 1-3, dezvăluind ce le-au transmis adversarii la finalul meciului.
09.09.2022 | 22:01
MM Stoica a dezvaluit ce leau spus adversarii dupa West Ham  FCSB Neau zis ca na fost penalty asa sunt englezii
MM Stoica a dezvăluit ce le-au spus adversarii după West Ham - FCSB. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că nici adversarii nu au fost de acord cu decizia arbitrului de a dicta penalty la duelul dintre Ștefan Târnovanu și Max Cornet.

MM Stoica a dezvăluit ce le-au spus adversarii după West Ham – FCSB

MM Stoica a dezvăluit că adversarii i-au felicitat la finalul meciului dintre FCSB și West Ham și că nici ei nu considerau că arbitrul a dictat corect penalty în favoarea „ciocănarilor”.

ADVERTISEMENT

„A fost frustrant, pentru că nu o să știm niciodată ce s-ar fi întâmplat dacă nu era acel penalty, dar am văzut și ce orbiți de oră sunt cei care au spus că a fost penalty.

Ni s-a spus la final că a fost un meci foarte bun și că n-a fost penalty, așa sunt englezii. Ni s-a spus că am fost unlucky.

ADVERTISEMENT

Mă bazez pe două calcule. Trei șuturi pe spațiul porții, 3-0 raportul cartonașelor galbene și posesia era bună. A venit invenția aia a arbitrului francez și s-a rupt totul.

Am rămas surprins când au spus unii care câștigă bani vorbind în studiourile TV că Olaru a fost schimbat greșit de Dică. S-a accidentat, a ieșit. El când s-a dictat penalty, era pe jos. A spus că nu mai poate continua, de-aia a fost schimbat”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dică a gândit perfect tactic meciul!”

„E ușor să vorbești după. Dacă intra Dulca în locul lui Olaru, ar fi fost o mișcare defensivă și dacă am fi pierdut și așa, atunci toată lumea spunea că s-a făcut o schimbare defensivă și nu era bine nici așa.

Eu cu Dică am trecut prin momentul Middlesbrough, când s-a spus că s-au greșit schimbările. Acum, cam toate schimbările au fost cauzate de accidentări. Nu era meciul capital al acestui sezon, dar dacă oamenii au spus că nu mai pot juca, ce era să facem.

ADVERTISEMENT

Dică a gândit perfect tactic acest joc, iar în minutul 70 încă nu se întâmplase ceva periculos în careul nostru. Târnovanu nu a avut ce apăra până la penalty.

Noi am avut golul care a venit după o fază excepțională și am mai avut ocazii, tot Cordea a mai avut una.

Sunt partide diferite, pe unii trebuie să îi ataci, pe alții îi lași să te atace. Intră oricum meciul acesta în galeria meciurilor bune făcute de Steaua în cupele europene”, a continuat MM Stoica.

„Nu a fost un meci ca cel cu Manchester City, în schimb ne-am bătut parte în parte cu Chelsea. Când am prins Chelsea în Champions League a fost altceva, acolo a venit Mourinho și ne-a dat cu terenul în cap.

Toată lumea a avut cuvinte de laudă, pentru că am arătat bine! Acum, să vedeți ce meci greu o să avem cu FC Voluntari. Eu spun ce am trăit la viața mea. Băteam în Champions League și făceam 0-0 la Piatra Neamț.

A fost fault în atac până să intre Târnovanu în el. Dacă era VAR, sigur se schimba decizia. Ei trebuie să îi mulțumească pe cei mari, probabil va veni în curând și VAR-ul în Conference.

Nu sunt accidentări grave. M-a mâhnit că au fost mulți români pe stadion, au plecat bucuroși, însă asta m-a mâhnit, că n-au plecat și cu un rezultat favorabil.

Au fost foarte, foarte mulți români și au fost unii care au fost evacuați pentru că s-au bucurat la golul lui Cordea. Nu aveau voie să se manifeste împotriva echipei gazdă, ei nestând în zona dedicată fanilor noștri”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „Peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT