Sport

MM Stoica a „tunat” după FCSB – FC Voluntari 1-1: „A fost viciere de rezultat!”. Nici jucătorii n-au scăpat: „Cei veniți de pe bancă nu ne-au ajutat”

MM Stoica a „tunat” după remiza FCSB-ului cu FC Voluntari, scor 1-1 și a spus că a fost viciere de rezultat, certându-i și pe jucători.
13.09.2022 | 21:38
MM Stoica a tunat dupa FCSB  FC Voluntari 11 A fost viciere de rezultat Nici jucatorii nau scapat Cei veniti de pe banca nu neau ajutat
MM Stoica a „tunat” după FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu i-a iertat nici pe jucătorii intrați pe parcursul meciului, despre care a spus că n-au ajutat cu nimic echipa.

MM Stoica a „tunat” după FCSB – FC Voluntari

MM Stoica a fost nervos după remiza FCSB-ului cu FC Voluntari și a explicat de ce este de părere că a fost o viciere de rezultat, certându-i și pe jucătorii introduși de Nicolae Dică în a doua repriză, pentru că nu au adus niciun plus:

ADVERTISEMENT

„Spre deosebire de meciul cu Sibiul când am fost catastrofali, acum rezultatul e și viciat și mincinos. Trebuia să câștigăm, am avut ocazii.

E drept, cei veniți de pe bancă nu ne-au ajutat. Voluntari nu ne-a pus nicio problemă, ne-am pus noi probleme. Dulca are mingea la picior o dă prea repede, ajunge mingea la Nemec și nu o controlează bine, alunecă Radunovic acolo… când e să se aleagă praful așa se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Radaslavescu chiar dacă e un copil, trebuia să paseze nu să șuteze. E viciat rezultatul pentru că a fost o invenție a lui Bîrsan acel henț pentru Edjouma. E foarte grav să inventezi așa ceva”.

„Bîrsan a inventat hențul, e doar opinia lui. Putea da henț dacă i s-a părut asta, dar să nu dea galben. Am pierdut multe puncte, dar sperăm ca după această pauză a meciurilor naționale să rămânem cu mulți jucători apți.

ADVERTISEMENT

Armaș trebuia eliminat, am video cum se duce cu cotul spre minge și-și mărește suprafața, deci trebuia penalty și eliminare. Ni s-a spus că de la VAR s-a sancționat un ofsaid la Cordea.

Nu suntem într-o situație bună, dar e de-abia al 8-lea meci jucat de noi, mai e timp. Ovidiu Popescu e o pierdere foarte mare, oamenii nu știu cât de mare e pierderea lui. Avem doi fundași centrali care abia s-au cunoscut…

ADVERTISEMENT

Ni s-au luat două puncte cu VAR, nu știu cu ce se ocupau oamenii de la VAR, dar Cojocaru le arăta cât de penalty a fost la Nemec. Același Cojocaru care era pe teren și greșea împotriva noastră.

Zice că avem ceva cu el, păi avem ceva cu el pentru că tot greșește împotriva noastră… din Galați. E vina mea că am memorie? E din Galaţi el. E o chestie care pe mine ma frapează e că a fost titular în echipa de juniori pe care eu am făcut-o.

Si uite ce face Cojocaru…  Eu credeam că va ajunge fotbalist, dar a ajuns arbitru. Nu spun că face intenţionat, dar e foarte grav când nu vezi ceva sau inventezi ceva. Şi el a inventat un henţ. Când iei o decizie, nu o iei că ţi s-a părut ţie.

Cred că vom ajunge în play-off până la urmă, pentru că ăsta e obiectivul acum”, a declarat MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Omrani a fost feblețea lui Gigi!”

MM Stoica a vorbit și despre venirea lui Billel Omrani, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, despre care a spus cum a ajuns la FCSB și ce se așteaptă de la el.

„Asta a fost feblețea lui Gigi de ani de zile, acum când s-a putut l-a luat. Eu i-am spus ce i-am spus și acum doi ani. Dacă Omrani e în stare să își dea restart la carieră la 29 de ani ne va ajuta mult.

Compagno e o achiziție reușită, Miculescu e o achiziție foarte bună. Va juca în dreapta sau în stânga. Omrani va juca atacant. Și Compagno va juca, vor fi amândoi. Vom vedea!

Ne trebuie trei jucători în cupele europene, ne trebuie trei jucători în campionat. Avem nevoie de jucători de valoare, pentru că uite ce se întâmplă, n-avem doar jucători de valoare, ieri am făcut schimbări și s-a ales praful.

Când cumpărăm nu e bine, când dăm bani pe Compagno ni se spune că e scump, văd că ni se ține evidența”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,82 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT