Sport

MM Stoica, amintiri cu patronul care i-a dat coșmaruri: „Ne-a ars pe toți! Am pierdut casa și zeci de mii de euro”

MM Stoica a depănat mai multe amintiri cu patronul care i-a dat coșmaruri în trecut și din cauza căruia a pierdut o casă și zeci de mii de euro.
29.09.2022 | 22:01
MM Stoica amintiri cu patronul care ia dat cosmaruri Nea ars pe toti Am pierdut casa si zeci de mii de euro
MM Stoica, amintiri cu patronul care i-a dat coșmaruri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României și-a adus aminte de Dumitru Bucșaru, fostul patron al Unirii Urziceni, echipă care a jucat în grupele Champions League, terminând pe locul trei.

MM Stoica, amintiri cu patronul care i-a dat coșmaruri

MM Stoica și-a adus aminte de Dumitru Bucșaru, patronul care i-a dat coșmaruri, spunând ce a pierdut mai exact după desființarea Unirii Urziceni.

ADVERTISEMENT

„Bucşaru a dat cash-out şi ne-a ars pe toţi, ne-a rupt! Am pierdut o casă şi zeci de mii de euro. Eu m-am lăsat pe mâna unui avocat, nu mă pricep la acte, sunt superficial în viaţa de zi cu zi, eu analizez profund doar la emisiuni.

L-am întrebat dacă e casa mea, mi-a zis că da, dar n-a fost. Dar a fost demult, nu mai contează, echipa nu mai există”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, MM Stoica a mai povestit întâmplări petrecute în vestiarul Unirii Urziceni, care îl avea protagonist principal pe Dumitru Bucșaru.

„Nu există patron din România de după ’90 care să nu se fi implicat la echipă! Păi, Bucșaru a venit și a dat afară jucători din vestiar. Pe mine cred că m-a dat afară de 5 ori. Dar nu s-a aplicat”, spunea MM Stoica în 2018.

ADVERTISEMENT

Unirea Urziceni, de la o echipă simplă din Bărăgan în Champions League și înapoi

Unirea Urziceni a avut una dintre cele mai „romantice” povești din fotbalul românesc, dar care s-a extins și în afara granițelor țării datorită participării echipei în grupele Champions League.

După câștigarea în premieră a campionatului intern, la finalul unei lupte crâncene cu Dinamo, Unirea Urziceni, condusă de Dan Petrescu, era calificată direct în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Minunile au continuat pentru ialomițeni și într-o grupă cu VFB Stuttgart, Rangers și Sevilla, trupa lui Dan Petrescu reușea să obțină un onorabil loc 3, ceea ce a însemnat participarea în primăvara Cupei UEFA.

Mai mult decât atât, Unirea Urziceni a fost desemnată de către UEFA drept supriza plăcută a sezonului din Champions League, iar victoria de pe „Ibrox” împotriva lui Rangers, scor 4-1, va rămâne în memoria tuturor microbiștilor români.

Din păcate, la scurt timp după sumele colosale încasate de Unirea Urziceni, grație participării în cupele europene, Dumitru Bucșaru a decis să se retragă, iar echipa s-a desființat.

ADVERTISEMENT
Tags: