Sport

MM Stoica arată cu degetul înspre Rapid: „Nu-i explică nimeni lui Hagi de ce joacă Farul la Alexandria și alții acasă cu Dumbrăvița”

MM Stoica arată cu degetul înspre Rapid, după ce giuleștenii au jucat pe teren propriu meciul din Cupa României Betano cu Dumbrăvița.
25.10.2022 | 21:48
MM Stoica arata cu degetul inspre Rapid Nui explica nimeni lui Hagi de ce joaca Farul la Alexandria si altii acasa cu Dumbravita
MM Stoica arată cu degetul înspre Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a mai spus că nu i se pare corect și faptul că nimeni nu a apărut să ofere explicații.

MM Stoica arată cu degetul înspre Rapid

MM Stoica a vorbit despre meciurile în deplasare pe care FCSB le-a jucat și pe care urmează să le joace, făcând referire cu preponderență la Cupa României Betano, fiind nervos pentru că Rapid a putut să joace pe teren propriu partida cu Dumbrăvița, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a mai spus că nimeni de la Federație nu a apărut să îi explice lui Gică Hagi de ce Farul a fost nevoită să joace la Alexandria, în timp ce Rapid nu s-a mai deplasat în primul meci din competiție.

„Nu ne lamentăm, dar nu e ușor să te deplasezi atât. Rapid joacă în București tot timpul, e frumos așa. Sunt niște chestii care nu sunt în regulă.

ADVERTISEMENT

Nu-i poate explica nimeni lui Hagi de ce joacă la Alexandria și Rapidul joacă acasă cu Dumbrăvița”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Noi suntem Steaua, de-aia avem sold out peste tot!”

MM Stoica a continuat și a spus că atunci când joacă în deplasare în Cupa României Betano, echipele gazdă aduc nocturnă mobilă pentru a putea organiza meciul pe teren propriu și pentru a umple stadionul.

ADVERTISEMENT

„Noi mergem peste tot și se aduce nocturna. Noi suntem Steaua, indiferent de ce spun alții, de-aia avem sold out peste tot”, a mai spus MM Stoica.

În primul meci din grupele Cupei României Betano, FCSB a remizat în duelul de la Arad, cu UTA, scor 2-2, primind un gol în prelungirile confruntării.

ADVERTISEMENT

În plus, vicecampioana României a avut nu mai puțin de trei jucători eliminați în meciul cu UTA, aceștia fiind: Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,40  este cota pentru „X2” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: