Sport

MM Stoica, mesaj dur pentru contestatarii penalty-ului acordat FCSB-ului în partida cu Sepsi: „Ura le domină rațiunea cum ne-a dominat Silkeborg pe noi”

FCSB a câștigat în meciul cu Sepsi grație penalty-ului obținut și transformat de Compagno, însă care a stârnit controverse. MM Stoica, managerul de la FCSB, a reacționat.
25.10.2022 | 12:32
MM Stoica mesaj dur pentru contestatarii penaltyului acordat FCSBului in partida cu Sepsi Ura le domina ratiunea cum nea dominat Silkeborg pe noi
Mihai Stoica a oferit replica celor care au considerat că penalty-ul lui Sepsi a fost clar, iar cel al FCSB-ului a fost ușor acordat. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar cu două etape restante, „roș-albaștrii” se clasează pe locul 6 la finalul turului din SuperLiga. Compagno a marcat de la punctul cu var, însă decizia „centralului” Marcel Bîrsan de a acorda penalty a stârnit reacții furioase.

Mihai Stoica, mesaj dur pentru contestatarii penalty-ului acordat FCSB-ului

Atât antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, cât și fundașul Denis Ciobotariu au protestat la decizia arbitrului. De asemenea, Florin Răducioiu alături de Basarab Panduru sunt ferm convinși că FCSB nu trebuia să primească penalty.

ADVERTISEMENT

Replica lui Mihai Stoica nu s-a lăsat așteptată, iar printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, a făcut o comparație inedită cu „dubla” din Conference League împotriva celor de la Silkeborg.

„Dacă pentru unii penalty-ul nostru e dubios și cel contra noastră e clar înseamnă că ura le domină rațiunea cum ne-a dominat Silkeborg pe noi. Este incredibil ce resentimente poate naște această echipă”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Sepsi, decis de la punctul cu var

În minutul 26, Marcel Bîrsan a acordat lovitură de la 11 metri pentru Sepsi, după ce Alexandru Tudorie a fost tras în careu de Joyskim Dawa.

„Centralul”, ajutat de reluările de la VAR, a dictat în favoarea covăsnenilor. Totuși, atacantul care a obținut penalty-ul nu a reușit să-l transforme. Tudorie, fostul fotbalist de la FCSB, a șutat slab, iar Târnovanu i-a anticipat execuția.

ADVERTISEMENT

În startul reprizei secunde, Compagno a fost pus la pământ de Denis Ciobotariu, iar de această dată, fără ajutorul VAR, Bîrsan a arătat spre punctul cu var. Compagno a deschis scorul printr-o execuție în forță, pe centrul porții. Scorul partidei a rămas nemodificat până la final.

Gigi Becali, nemulțumit de jocul FCSB-ului, deși a câștigat cu Sepsi

FCSB a obținut a 4-a victorie consecutivă în SuperLiga, însă Gigi Becali consideră în continuare că este loc de mai bine. Patronul nu este mulțumit pentru că „roș-albaștrii” nu au posesie și nu controlează meciul, așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

„Cum să fiu mulțumit? Cu ce să fiu mulțumit? Eu vreau viitorul, dacă jucăm așa, nu-l văd prea bine. N-ai cum să te bați la titlu dacă joci așa. A, am câștigat trei puncte, bine, dar pe mine mă interesează viitorul și n-ai cum să câștigi campionatul jucând așa.

Zicea Dică de atitudine, ce atitudine? Trebuie viteză de joc, dacă Florinel Coman primește mingea, are situație să dea pasă, frumos, clar, și el o ia, se plimbă prin centru. Nu-i în regulă! Noi nu pasăm, n-am văzut șase pase. Am văzut la Sepsi, cu Aganovic, cu ăla, cu ăla, jucători pe care i-am avut noi, pasează în viteză. Noi avem jucători valoroși dar degeaba”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT