Sport

MM Stoica îl atrage pe Billel Omrani la FCSB: „I-ar sta bine în roș-albastru! Știam că îi place Bucureștiul”

MM Stoica îl atrage pe Billel Omrani la FCSB și spune că atacantului francez i-ar sta bine în tricoul „roș-albastru” al vicecampioanei României.
12.02.2022 | 11:27
MM Stoica il atrage pe Billel Omrani la FCSB Iar sta bine in rosalbastru Stiam ca ii place Bucurestiul
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl consideră pe Billel Omrani un atacant de mare valoare, care poate face diferența în meciurile din cupele europene, cum a făcut în trecut pentru CFR Cluj.

Managerul general al vicecampioanei României a spus că nu vede o problemă ca Omrani să câștige un salariu mai mare decât cel al căpitanului Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îl ademenește pe Billel Omrani la FCSB

MM Stoica a vorbit despre posibila venire a lui Billel Omrani la FCSB și a mărturisit că atacantului francez i-ar sta bine în tricoul echipei: Da, îl văd pe Omrani la FCSB, i-ar sta bine în roș-albastru. Știu că venea prin București, deci îi place Bucureștiul.

De ce să n-aibă Omrani salariu mai mare decât Tănase? Tănase a venit pe o sumă mare de transfer. Omrani ne poate ajuta”.

ADVERTISEMENT

„Să presupunem că luăm campionatul, el e un jucător care se poate bate în cupele europene. E un jucător de valoare, fizic bun, picior bun… bun jucător, ce să mai”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

Ce a spus MM Stoica despre Paul Iacob și despre sancționarea FCSB-ului de către FRF

MM Stoica a comentat declarațiile făcute de Gheorghe Mustață în FANATIK și are încredere totală în liderul Peluzei Nord: „Dacă Mustață spune asta, Mustață are puterea să oprească un copil teribilist să arunce cu petarde și se ține de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Uite, acum jucăm fără fani cu Chindia. E păcat. Vina aparține celor care au aruncat. Totuși, nu consider că e normal să amendezi și să închizi porțile”.

Mihai Stoica a comentat și interesul „roș-albaștrilor” pentru Paul Iacob, fiind supărat că s-au divulgat informații presei, motiv pentru care a spus că nu îl mai dorește pe fundaș la FCSB:

ADVERTISEMENT

Paul Iacob îmi place, ce să fac, să vin să mint? Îmi place mai mult decât Dawa. Nu are talia lui Dawa, dar are alte calități. E un jucător interesant de picior stâng. Repet, mie mi-a plăcut cum a jucat. A greșit și el la ultimul meci cu FC Argeș. M-a deranjat că a apărut în presă, pentru că nu-mi place să facem licitații.

Cel mai bun fundaș central din România în ultimii ani a fost Bogdan Planic și nu că l-am adus eu. Doar că lui Gigi nu i-a plăcut. Au mai fost și alți foști jucători care au spus că el nu a jucat bine, dar asta e, eu l-am văzut bine.

O să vorbesc cu Lucian Marinescu și o să-i spun că nu mai suntem interesați de nimeni, din vară dacă rămâne liber, sunt atâtea echipe care pot fi interesate de el”.

„Achim i-a plăcut lui Gigi!”

MM Stoica a mărturisit că Florin Achim, noul transfer al „roș-albaștrilor”, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a fost dorit insistent de Gigi Becali:

„Achim i-a plăcut lui Gigi! Nu riscă nimic. L-a luat până în vară, i-a dat un salariu mic. Dacă e bun, dă randament, rămâne, dacă nu, nu. Eu am o problemă, eu nici Crețu când a fost adus… m-am opus la venirea lui, dar de ce?

Eu mă uit la CV, Crețu jucase peste tot, doar că nu la nivelul nostru, dar m-am înșelat. Niciodată nu o să spun din toată inima să vină un jucător la 31 de ani care nu a jucat la o echipă bună. Dar, fiecare soldat are în raniță un baston de mareșal”.

„Edjouma e în lot pentru Chindia. E clar că Edjouma nu a fost Edjouma din trecut, era clar că mintea îi era în altă parte.

A creat faza primului gol cu FC U Craiova, da a și greșit, dar putea fi dublat și să nu se mai lua golul acela”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT