Sport
notix pixel id

MM Stoica, derapaj în direct despre fostul său protejat: „Mi se pare dubios că umblă cu farduri în poșetă pe stradă”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut un derapaj în direct la adresa lui Bogdan Mara, fostul său protejat, despre care a spus că umblă cu „farduri în poșetă pe stradă”.
06.12.2021 | 21:28
MM Stoica, derapaj în direct despre fostul său protejat: „Mi se pare dubios că umblă cu farduri în poșetă pe stradă
MM Stoica, derapaj în direct despre fostul său protejat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica nu s-a oprit la acuzația făcută și l-a numit pe oficialul CFR-ului drept un „nimeni pe stradă”, nefiind interesat de părerea lui legată de meciul dintre FCSB și UTA, scor 2-1.

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre situația lui Constantin Budescu, fotbalistul despre care Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, dar și despre Andrei Dumiter.

MM Stoica, derapaj în direct despre fostul său protejat

Mihai Stoica a avut un derapaj în direct la TV despre Bogdan Mara, fostul său protejat, alături de care a colaborat la Unirea Urziceni și pe care l-a sfătuit să preia o funcție de conducere.

ADVERTISEMENT

Între timp, relația s-a deteriorat, odată cu creșterea rivalității la titlul dintre FCSB și CFR Cluj, iar MM Stoica a spus că Bogdan Mara „umblă cu farduri în poșetă pe stradă”:

„Pot să comentez ce a spus Balaj, dar ce a spus Mara chiar nu mă interesează. Și mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă pe stradă, dar nu e treaba mea. Chiar nu mă interesează ce zice Mara, un nimeni pe stradă.

ADVERTISEMENT

Am auzit ce a spus Balaj, dar chiar ne ia de proști? Adică nu ne pricepem și noi la fotbal, că n-am ajuns conducători din întâmplare”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

MM i-a luat apărarea lui Octavian Popescu

Mihai Stoica a vorbit și despre Octavian Popescu, fiind de părere că un arbitru nu trebuie să îl catalogheze după anumite meciuri în care simulează, ci strict după acțiunile lui de pe teren:

ADVERTISEMENT

„De ce nu s-a pus pecetea asta și lui Deac, Omrani sau Culio, care simuleau de rupeau. Un arbitru de valoare își pregătește jocurile, se uită la meciurile echipelor pe care urmează să le arbitreze.

Un arbitru de valoare dă penalty când e penalty și galben când e simulare, nimic mai mult”.

„Budescu își dorește să joace, dar nu a fost nicio problemă că nu a jucat ieri, nu are nicio problemă de acest fel.

ADVERTISEMENT

Dumiter a știut să profite de șansa lui, are un alt tip de profil față de Keșeru, ceea ce e bine pentru noi, pentru că în funcție de adversar știm pe cine să folosim”, a mai spus Mihai Stoica.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik