Sport

MM Stoica, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: „La meciul cu Ajax, Gigi i-a făcut o schimbare lui Reghe”. Ce îl enervează la actualii jucători

Mihai Stoica a făcut mai multe dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. La meciul cu Ajax, Gigi Becali i-a făcut o schimbare lui Laurențiu Reghecampf, care s-a dovedit a fi câștigătoare.
18.11.2021 | 10:25
MM Stoica dezvaluiri din vestiarul FCSBului La meciul cu Ajax Gigi ia facut o schimbare lui Reghe Ce il enerveaza la actualii jucatori
Mihai Stoica, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB-ului a explicat că relația dintre antrenori și patronul Gigi Becali nu este atât de tensionată precum se crede, însă problemele intervin atunci când rezultatele nu vin sau când un jucător nu dă randamentul dorit.

Mihai Stoica a recunoscut că nimic nu s-a mai schimbat la club în ultimii șapte ani, situația fiind la fel, suportând bine presiunea de la club.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

MM Stoica a făcut mai multe dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului, inclusiv de la meciul retur fantastic cu Ajax Amsterdam, scor 2-0, în care FCSB s-a calificat la loviturile de departajare.

Atunci, conform spuselor lui Mihai Stoica, Gigi Becali i-a spus lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci al echipei, să îl schimbe la pauză pe Andrei Prepeliță și să îl introducă pe Lucian Filip, care a făcut un meci impecabil:

ADVERTISEMENT

„Situația de la FCSB o suport bine, pentru că nu s-a schimbat nimic față de ultimii șapte ani, e aceeași situație ca atunci. Dacă echipa merge, joacă bine, Gigi nu se implică deloc, stă și se uită, dacă echipa nu merge, atunci se implică.

Ce a făcut recent, a făcut și când era Reghe la echipă. Marele meci cu Ajax, returul, Pintilii și Bourceanu lipseau, am jucat cu Prepeliță închizător”.

ADVERTISEMENT

„La pauză era 1-0 pentru noi și luase un galben Prepeliță. Gigi a intervenit și a spus să-l scoată pe Andrei Prepeliță cu Lucian Filip.

Reghe nu a vrut și i-am spus, mă, de ce strici ce ai făcut, ești pe primul loc, nu i-om scoate noi pe Ajax, dar este în stare să se enerveze atât de tare și să-ți spună să pleci, te rog eu fă așa. A acceptat în cele din urmă, a intrat Filip și a făcut meciul vieții”, a mai spus Mihai Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ce îl enervează pe MM Stoica la jucătorii FCSB-ului

MM Stoica a spus și ce îl supără la actualii jucători ai FCSB-ului, recunoscând că are o relație bună cu Florin Tănase, căpitanul echipei. Oficialul vicecampioanei României a declarat că este enervat când îi vede pe fotbaliști jucându-se pe consolele video:

„Cu Tănase am o relație bună, avem același subiect de discuții, e o persoană care iubește enorm fotbalul, se uită la multe meciuri”.

„Pe ceilalți, dacă îi văd că joacă FIFA pe PlayStation, îmi vine să le iau consolele să le arunc pe geam. Zic, băi, luați și uitați-vă la meciuri, e la TV Bayern în Champions League, e cam ce aveți voi acolo în joc”, a recunoscut MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 5.00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT