Sport

MM Stoica, glume pe seama venirii lui Messi la FCSB: „A zis că nu mai ia străini liberi!”

MM Stoica a dat start glumelor cu venirea lui Lionel Messi la FCSB.
05.08.2021 | 23:05
MM Stoica glume pe seama venirii lui Messi la FCSB A zis ca nu mai ia straini liberi
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului s-a gândit la o postare amuzantă, unde suporterii echipei să își folosească imaginația și să scoată cele mai bune glume pe seama venirii lui Lionel Messi la FCSB, acum că tot a rămas liber de contract.

Tot de faptul că a rămas liber de contract s-a legat MM Stoica, amintind de spuesele lui Gigi Becali, care a declarat că nu mai vrea străini liber de contract la echipă.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, glume pe seama venirii lui Messi la FCSB

MM Stoica a lansat o provocare inedită pentru fanii FCSB-ului, care îi urmăresc pagina de Facebook, punându-i să scoată cele mai bune glume pe seama venirii lui Messi la FCSB, așa cum s-au tot lansat diverse glume pe rețelele de socializare.

„Start glumelor cu Messi la FCSB!”, a fost descrierea postării lui MM Stoica pe Facebook. La un comentariu primit, Mihai Stoica a explicat și motivul pentru care s-a gândit la o astfel de interacțiune inedită cu fanii echipei: „Ideea era că românul – din ce în ce mai anost – o să invadeze rețelele cu glume gen ’îl ia nea Gigi pe Messi’?”.

ADVERTISEMENT

Tot la un comentariu primit, în care un suporter i-a scris că Gigi Becali nu l-ar fi luat Messi la FCSB pentru că este scund și nu lovește mingea cu capul, Mihai Stoica i-a oferit o replică și mai bună: „A zis că nu mai ia străini liberi etc”.

Comentariul lui MM Stoica. Sursă foto: Captură Facebook-Mihai Stoica
Comentariul lui MM Stoica. Sursă foto: Captură Facebook-Mihai Stoica

Gică Hagi a vorbit despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Fostul jucător al Barcelonei și al lui Real Madrid a comentat plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona și a explicat ce înseamnă de fapt, cu adevărat, această mutare.

ADVERTISEMENT

„A marcat o epocă în fotbalul mondial, a reprezentat cu mândrie echipa și echipa care îl va lua, își va asigura viitorul pe trei-patru ani. City sau PSG, undeva unde echipa trebuie să joace, să cunoască sistemul, vom vedea unde va merge.

El va influența oriunde merge, pe orice planetă, ne-a marcat istoria, el a fost și decar și număr nouă. A marcat goluri cu nemiluită, e fenomenal.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea să-i văd pe Messi și pe Ronaldo în aceeași echipă, să o vedem și pe asta. Cine poate să o facă și cine are bani să o facă”, a mai spus Gică Hagi, la TV  DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,83 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: