Sport

MM Stoica, ironic după întâlnirea lui Răzvan Burleanu cu Lucescu Jr.: „A fost un citybreak la Salonic!”

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a fost ironic după întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Răzvan Lucescu, explicând motivul pentru care antrenorul lui PAOK nu ar prelua naționala.
24.11.2021 | 21:34
MM Stoica ironic dupa intalnirea lui Razvan Burleanu cu Lucescu Jr A fost un citybreak la Salonic
ADVERTISEMENT

Oficialul „roș-albaștrilor” consideră că Răzvan Lucescu a intrat într-un „hall of fame” al antrenorilor și este greu să renunțe la statutul la care a ajuns și la salariul pe care îl are în Grecia.

Și Florin Răducioiu a comentat întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Răzvan Lucescu, dar era sigur că antrenorul lui PAOK nu va prelua naționala.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, ironic după întâlnirea lui Răzvan Burleanu cu Lucescu Jr.

MM Stoica a avut o reacție ironică în privința întâlnirii dintre Răzvan Burleanu și Răzvan Lucescu, spunând că a fost doar un citybreak al președintelui Federației Române de Fotbal:

„Răzvan Lucescu nu putea să vină la națională, are un salariu bun la PAOK și a intrat într-un hall of fame. Țineți minte ce a spus Bafetimbi Gomis, că a fost antrenat de unul dintre cei mai buni tehnicieni alături de care a colaborat vreodată.

ADVERTISEMENT

Luați CV-ul lui Gomis și înțelegeți de ce spun că Răzvan a intrat într-un hall of fame”.

„Cred că ar fi Răzvan Lucescu un selecționer bun, dar e sub contract. Pentru Răzvan, la 52 de ani, nu mai e o provocare echipa națională, pentru că are o altă cotă, poate merge să lucreze pe 2,3,4,5 milioane de euro, fără probleme.

Poate a fost un citybreak cu Burleanu la Salonic”, a spus ironic Mihai Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Mă surprinde că Burleanu a fost la Salonic, dar nu că Lucescu l-a refuzat!”

Florin Răducioiu a declarat că a fost surprins de faptul că Răzvan Burleanu a mers la Salonic, însă a recunoscut că alegerea lui Răzvan Lucescu de a refuza naționala, a fost previzibilă:

„Mă surprinde că Burleanu a mers la Salonic. Cei de la Federație au timp, pentru că va fi un 2022 destul de liniștit, dar mă surprinde, îmi dă impresia că Răzvan Burleanu e în căutarea unui antrenor, iar lista e din ce în ce mai mică.

ADVERTISEMENT

Se pare că marii antrenori ai României fug de echipa națională, pur și simplu oamenii fug de echipa națională. Suntem la al doilea antrenor care refuză naționala”.

„M-a surprins și alegerea lui Răzvan Lucescu, el a mai antrenat echipa națională, nu a avut rezultatele scontate și s-a terminat campania lui cu dezastrul de la Belgrad.

Răzvan are o perioadă bună în Grecia, a avut o perioadă bună și în Arabia Saudită. Nu sunt uimit de răspunsul lui, știam că va refuza”, a mai spus Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT