Sport

MM Stoica nu are emoții pentru finala campionatului: „Dacă ajungem să jucăm cu titlul pe masă, câștigăm!”

MM Stoica a vorbit despre posibila finală a campionatului dintre FCSB și CFR Cluj, fiind convins că elevii lui Toni Petrea se vor impune în confruntarea directă.
09.05.2022 | 21:44
MM Stoica nu are emotii pentru finala campionatului Daca ajungem sa jucam cu titlul pe masa castigam
MM Stoica nu are emoții pentru finala campionatului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului a vorbit și despre cum a ajuns partida dintre Voluntari și FCSB să se joace pe Arena Națională, deși inițial trebuia să se joace pe Giulești.

MM Stoica nu are emoții pentru finala campionatului

MM Stoica nu are emoții în privința finalei campionatului cu CFR Cluj și este convins că FCSB va câștiga confruntarea, însă și-a avertizat jucătorii să fie prudenți la meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Am mare încredere că dacă vom ajunge să jucăm cu titlul pe masă, vom câștiga noi, pentru că toată presiunea va fi pe umerii CFR-ului, pentru că au fost 35 de etape pe primul loc. Noi trebuie să fim atenți la meciul cu Voluntari!”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Eu acceptasem să mergem în Giulești, dar Gigi nu a vrut deloc să audă de asta. Am înțeles și că puteau închiria tot stadionul, dar nu peluza lor, nu mai știu ce motiv mi s-a dat.

ADVERTISEMENT

Eu m-am întâlnit cu Mustață și mi-a spus că nici nu vrea să audă de Giulești. Să vedem ce prețuri vor pune, dacă vor fi exagerate, nu vor fi mulți fani”, a mai spus MM Stoica.

„Tavi Popescu e în continuare sclipitor!”

MM Stoica a continuat și a răspuns criticilor pe care Octavian Popescu le-a primit după ultimele prestații ale „perlei FCSB-ului”, spunând că puștiul „roș-albaștrilor” este în continuare sclipitor.

ADVERTISEMENT

„Tavi Popescu e în continuare sclipitor, a fost lovit cu sălbăticie de Vătăjelu, a pasat genial pentru Ianis Stoica. A doua repriză nu a mai fost chiar atât de mult în meci, dar are 19 ani, a jucat meci de meci.

Nici Darius Olaru nu a făcut un meci cum le-a făcut pe ultimele, dar să ținem cont și de adversar și ce adversar a avut el în față”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,22 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: