Sport

MM Stoica nu e îngrijorat de începutul slab de sezon al FCSB-ului: „Am fost dezavantajați de arbitraje!”. L-a ironizat pe Juan Bauza

MM Stoica a recunoscut că nu este îngrijorat de începutul slab de sezon al FCSB-ului, fiind mult mai interesat să nu existe accidentări grave în această perioadă.
02.08.2022 | 12:20
MM Stoica nu e ingrijorat de inceputul slab de sezon al FCSBului Am fost dezavantajati de arbitraje La ironizat pe Juan Bauza
MM Stoica nu e îngrijorat de începutul slab de sezon al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre greșelile de arbitraj împotriva FCSB-ului, comentând și meciul cu FC U Craiova, ironizându-l pe Juan Bauza, mijlocașul argentinian al oltenilor.

MM Stoica nu e îngrijorat de începutul slab de sezon al FCSB-ului

MM Stoica nu este îngrijorat de începutul slab de sezon al FCSB-ului, în care vicecampioana României a acumulat doar două puncte în primele trei etape de SuperLigă. Remarcatul lui Mihai Stoica în acest debut de sezon este Alex Ioniță, fotbalistul Rapidului.

ADVERTISEMENT

„CFR s-a cam încurcat, putea să aibă chiar mai puține puncte dacă Albu transforma penalty-ul sau dacă îl lăsa pe Ioniță să-l bată. La forma pe care o are Ioniță acum, dădea gol și cu stângul și cu dreptul din penalty.

Ioniță e mai bine decât a fost atunci la Astra când s-au dat bani mulți pe el. Nu mă îngrijorează începutul, îmi doresc să nu avem accidentări.

ADVERTISEMENT

Noi am fost dezavantajați de arbitraje până acum. A fost acel penalty nedat cu U Cluj, n-a mers VAR-ul, acum când arbitrul nu a văzut penalty-ul, a mers VAR-ul, ca să vezi”.

„Chiar dacă FC U Craiova a avut ocazii și a jucat bine, noi am avut ocazii monumentale în a doua repriză, iar pe final jucam doar noi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Bauza e un jucător foarte bun, dar se uita cam de sus la jucătorii noștri”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre Juan Bauza, pe care l-a lăudat pentru felul în care evoluează la FC U Craiova, însă nu i-a plăcut că acesta îi trata cu lipsă de respect pe jucătorii „roș-albaștrilor”.

„Noi am ajutat-o pe cealaltă Craiova, pentru că s-a rupt Bauza cu noi. E un jucător foarte bun, părea că se uită de sus la ceilalți jucători ai noștri.

ADVERTISEMENT

Doar că a scăpat singur cu portarul și i-a dat în cap, de-acolo jucătorii de calitate cam dau gol sau măcar dau pasă în dreapta”, a mai spus MM Stoica.

FCSB a debutat în noul sezon pe teren propriu împotriva lui U Cluj, meci terminat la egalitate, scor 1-1, după care a suferit o înfrângere în „Giulești” cu Rapid, scor 0-2, iar la revenirea pe Arena Națională, trupa lui Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT