Sport

MM Stoica nu-l bagă în seamă pe Marius Șumudică: „Nu mă interesează! N-aș vrea să fac publice mesajele primite de la el”

MM Stoica nu îl bagă în seamă pe Marius Șumudică, după ce antrenorul l-a criticat și pe el pentru situația pe care FCSB o traversează.
03.11.2022 | 10:06
MM Stoica nul baga in seama pe Marius Sumudica Nu ma intereseaza Nas vrea sa fac publice mesajele primite de la el
MM Stoica nu-l bagă în seamă pe Marius Șumudică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat și care este noua ordine a căpitanilor de la FCSB.

MM Stoica nu-l bagă în seamă pe Marius Șumudică

MM Stoica nu a vrut să comenteze afirmațiile făcute de Marius Șumudică despre FCSB, dându-i o replică tăioasă, după care a încheiat rapid subiectul.

ADVERTISEMENT

„Bine… n-aș vrea să vă fac publice mesajele pe care le-am primit de-a lungul timpului de la Șumudică. Nu mă interesează, eu nu comentez ce se întâmplă în alte campionate decât cele importante”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Totodată, MM Stoica a explicat și care este noua ordine a căpitanilor „roș-albaștrilor”: „Coman, Olaru, Cordea, Octavian. Asta e ordinea acum!

ADVERTISEMENT

Octavian e binișor acum, a fost activ, păcat că domnul Cojocaru și-a bătut joc de el și nu l-a lăsat să joace. Ce contract să mai prelungească?”.

„Tamm e cel mai rapid fundaș din campionat! Fac pariu cu oricine”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre meciul cu West Ham United, din Conference League, dezvăluind că Joonas Tamm nu va fi prezent din cauza unei accidentări:

ADVERTISEMENT

„Mâine nu va fi Tamm. Omrani, Nikolov și Șut nu vor fi, pentru că nu sunt pe listă. Nu putem să ne batem joc de fanii care și-au luat bilete la prețuri destul de mari.

Pe Tamm vrem să îl păstrăm și să fie apt 100% împotriva Rapidului. Unii mi-au spus că Tamm e lent, dar e cel mai rapid fundaș din țară, fac pariu pe orice cu oricine!”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit și despre scandalul dintre Nicolae Dică și Joyskim Dawa, de la pauza meciului dintre Universitatea Cluj și FCSB, scor 1-2:

„Știu că a fost o discuție, dar nu a fost obraznic Dawa, dar a vorbit în franceză, acolo a fost problema. N-am fost în vestiar”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,70 este cota pentru „X” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT