Sport

MM Stoica vrea să o salveze pe Dinamo de la retrogradare: „Eu votez pentru 18 echipe!”

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a recunoscut că vrea să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, cu o condiție care să fie impusă în campionat.
21.01.2022 | 23:05
MM Stoica vrea sa o salveze pe Dinamo de la retrogradare Eu votez pentru 18 echipe
ADVERTISEMENT

Într-o discuție purtată cu fostul arbitru Constantin Zotta, MM Stoica a spus că este de acord cu un campionat format din 18 echipe, dacă va fi eliminat sistemul play-off/play-out.

Totodată, Mihai Stoica se gândește că Dinamo poate beneficia de o nouă șansă în lupta pentru evitarea retrogradării, dacă un club care va juca în play-off, va ajunge să aibă probleme mari financiare, precum Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

MM Stoica vrea să o salveze pe Dinamo de la retrogradare

MM Stoica a spus că ar vrea să o slaveze pe Dinamo și ar vota un sistem cu 18 echipe în campionat, doar dacă se va elimina sistemul play-off/play-out.

„Dinamo trebuie să înceapă cu mai puțin de șase puncte distanță față de echipa care ocupă locul de baraj. Nu văd când și cum să obțină mai multe puncte, pentru că sunt nouă meciuri, nouă.

ADVERTISEMENT

Dinamo are o mare șansă. FC U Craiova, Gaz Metan Mediaș, Mioveni și Târgoviște… deci una dintre astea să se sinucidă din punct de vedere financiar, să fie una din astea un nou caz Clinceni. Asta ar fi o șansă pentru Dinamo.

Să nu uităm că ei conduceau cu 1-0 împotriva Mioveniului în minutul 93 și tot au pierdut”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Mai e o soluție! Să se facă 18 echipe”

Constantin Zotta a intervenit în discuția purtată de MM Stoica și a spus că Dinamo poate să spere în continuare la un format al campionatului cu 18 echipe în loc de 16:

„De trei ani, de patru ani, Dinamo nu omogenizează o echipă. Știu că nu sunt bani, știu că nu ai cum să aduci jucători importanți, dar trebuie cumva creată o echipă care să nu fie schimbată de la sezon la sezon.

ADVERTISEMENT

Asta se întâmpla acum la ei. Mai e o soluție! Să se facă 18 echipe în Liga 1!”.

 „Eu votez pentru 18 echipe, dacă vor fi 34 de etape, nu dacă va fi un sistem play-off/play-out, pentru că noi avem experiențe neplăcute cu acest sistem”, a spus MM Stoica.

Managerul general al FCSB-ului a vorbit și despre kilogramele în plus ale lui Cristi Tănase, fostul jucător al „roș-albaștrilor”: „Știți de ce joacă chiar și așa cum arată acum?

Pentru că sunt convins că se antrenează foarte bine. Dacă un jucător se antrenează corespunzător, să nu-l bagi?”.

ADVERTISEMENT
Tags: