Life

Moarte bizară în lumea frumuseții. Un supermodel celebru a decedat. Cauza morții, un mister

Moarte bizară în lumea frumuseții, după ce un supermodel celebru s-a stins din viață. Avea doar 38 de ani, iar cauza decesului rămâne un mister.
17.10.2023 | 18:10
Moarte bizara in lumea frumusetii Un supermodel celebru a decedat Cauza mortii un mister
Un supermodel celebru a decedat. Cauza morții, un mister. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moarte bizară în lumea frumuseți. Un celebru supermodel care s-a făcut remarcat de-a lungul anilor s-a stins din viață. Avea doar 38 de ani, iar cauza morții rămâne în continuare un mister.

Un supermodel celebru s-a stins din viață la doar 38 de ani

Este vorba despre celebrul supermodel Tabby Brown, iar tragicul anunț a fost făcut de managerii săi. Menționăm că aceasta era cunoscută pentru aparițiile sale din reviste.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Tabby Bown a mai participat și la o emisiune cunoscută de dating din Marea Britanie, ”Burlăciță”. Ea a avut relații și cu bărbați celebrii. Raheem Sterling și Mario Balotelli i-au fost parteneri de viață la un moment dat.

Totodată, aceasta a pozat ca model pentru reviste celebre precum Cosmopolitan și ELLE și a apărut în reclame pentru mărci precum Canon, Virgin Atlantic, AX și Lynx. Iar dincolo de lumea frumuseții, tânăra s-a făcut remarcat și în alte domenii.

ADVERTISEMENT

Tabby Bown a finalizat studiile în marketing și avea și un master în domeniu. Totodată, ea era cunoscută și pe plan muzical, după ce a apărut în mai multe videoclipuri ale unor artiști celebri precum Snoop Dogg, B.O.B și Dizzee Rascal.

În ceea ce privește cauza morții, momentan, totul rămâne un mister. Managerii acesteia nu au spus ce s-a întâmplat cu ea și nici în ce condiții s-a stins din viață. Pe de altă parte, reacțiile au început să curgă.

ADVERTISEMENT

Pe internet, comentariile dureroase au început deja să apară. „Ce luminoasă erai, exteriorul tău se potrivea cu interiorul tău, atât de frumos. Sunt cu adevărat șocat și întristat că ai plecat. Odihnește-te în pace veșnică, Tabby”, este unul dintre ele.

Tabby Bown a avut o relație cu Mario Balotelli

Și alte vedete celebre s-au arătat afectate. „Inima mea este frântă”, a scris muzicianul NayNay. Menționăm că relația dintre fotomodel și fotbalistul Mario Balotelli a fost intens discutată la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cei doi au format un cuplu vreme de șapte luni, în anul 2011. Chiar Tabby Bown povestea la un moment dat că a fost îndrăgostită. Își dorea să aibă o familie cu fotbalistul, însă mai apoi a aflat adevărul despre el.

„M-am îndrăgostit cu adevărat de Mario. Mi-a spus că vrea să ne stabilim și să avem o familie. Apoi am aflat că avea un copil cu fosta sa, au fost constante povești despre el petrecând cu alte femei și toate textele «ea este doar o prietenă». Așa că am încheiat-o în noiembrie”, povestea celebrul fotomodel, pentru Mirror, în 2013.

ADVERTISEMENT