News

Moarte teribilă pentru o femeie din Neamț. S-a aruncat din mașina aflată în mers, condusă de soțul ei

Un incident straniu s-a produs, marți seara, în județul Neamț. O femeie a murit după ce s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers.
03.10.2023 | 21:30
Moarte teribila pentru o femeie din Neamt Sa aruncat din masina aflata in mers condusa de sotul ei
O femeie s-a aruncat din mașina aflată în mers, condusă de soț. Foto (descriptiv) Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie din Neamț a avut parte de o moarte teribilă, după ce s-a aruncat din mașina aflată în mers, condusă chiar de soțul ei. Incidentul șocant s-a petrecut, marți seara, în Târgu-Neamţ, într-o zonă forestieră.

O femeie s-a aruncat din mașina aflată în mers, condusă de soț

Din cercetările desfășurate de polițiști rezultă faptul că femeia de 60 de ani se afla împreună cu soțul ei într-o autoutilitară, în zona forestieră, din proximitatea mănăstirii Brădiţel. Aceștia au mers în pădurea Ocolului Silvic Văratec, pentru a încăra lemne.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment, în zona forestieră, din proximitatea mănăstirii Brădiţel”, a anunțat IPJ Neamț.

La întoarcere, cei doi soți au constatat că autoutilitara are anumite probleme tehnice. Femeia s-a speriat și s-a aruncat din vehicul din mers, de teama unui posibil accident rutier. Din păcate, acest gest nu a salvat-o, din contră, i-a adus moartea.

ADVERTISEMENT

Soțul femeii, un bărbat de 64 de ani, a sunat la 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe. Însă, medicii nu au putut să facă nimic altceva pentru decât să constate decesul femeii. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”Pe drumul de întoarcere, în urma unor defecţiuni tehnice ale autoutilitarei, femeia de 60 de ani, s-ar fi speriat. Ar fi sărit din mers din vehiculul în cauză. Din nefericire, echipajul medical sosit la locul evenimentului a declarat decesul acesteia”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

În urma necropsiei se va stabili care sunt cauzele care au dus la moartea femeii în vârstă de 60 de ani. De altfel, anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat, mai exact, în pădurea respectivă.

Un bărbat a decedat în timp ce conducea, în Târgu Jiu

Un incident straniu a avut loc și în traficul rutier din Târgu Jiu, luni, 2 octombrie. Unui bărbat de 61 de ani i s-a făcut rău la volan, iar ulterior a decedat. Un alt șofer, în vârstă de 33 de ani, a observat că omul nu mai era conștient și mașina pe care o conducea risca să lovească pietonii care tocmai traversau strada în acele momente.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, tânărul i-a tăiat calea și a intrat în autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul de 61 de ani, potrivit martorilor. În acest fel, pietonii au fost salvați și a fost evitată o tragedie mult mai mare.

ADVERTISEMENT
Tags: