News

Moartea misterioasă a unei stewardese. A fost găsită în camera de hotel cu o cârpă în gură

Poliția din Philadelphia anchetează moartea unei stewardese americane care a murit în circumstanțe misterioase într-o cameră de hotel.
01.10.2023 | 12:50
Moartea misterioasa a unei stewardese A fost gasita in camera de hotel cu o carpa in gura
O stewardesă din SUA a murit în circumstanțe misterioase/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O stewardesă a companiei aviatice American Airlines a fost găsită moartă în camera hotelului Marriott din Philadelphia, cu o cârpă îndesată în gură. Cu toate acestea, anchetatorii nu au găsit urme că ușa ar fi fost forțată sau urme de violență pe corpul femeii, scrie The Independent.

Descoperirea macabră a fost făcută de către femeia de serviciu care a intrat în cameră pentru a face curățenie, în cursul serii de luni. Medicii au pronunțat decesul în aceeași seară, la ora locală 22.40. Decedata a fost identificată drept Diana Ramos, o femeie de 66 de ani din Las Vegas.

ADVERTISEMENT

Ramos a lucrat în ultimii 25 de ani ca însoțitoare de zbor a unui echipaj al companiei American Airlines, care avea baza în Los Angeles. Se pare că stewardesa se afla într-o escală în Philadelphia după ce ajunsese cu un zbor care a avut ca punct de plecare Los Angeles.

Femeia ar fi trebuit să părăsească hotelul cu două zile înainte ca trupul să-i fie descoperit, odată cu restul echipajului din care făcea parte. Cu toate acestea, dispariția însoțitoarei de zbor nu a alarmat imediat compania cu care lucra.

ADVERTISEMENT

Polițiștii consideră decesul ca unul suspect, cu toate că nu au găsit indicii privind rezistența opusă față de un eventual atacator, iar ușa camerei nu pare să fi forțată. De asemenea, în încăpere nu a fost găsită vreo armă care să-i fi provocat decesul.

Scott Small, inspector șef al poliției din Philadelphia, a afirmat că însoțitoarea de zbor pare să fie avut parte de „o moarte subită” și că era sub tratament medicamentos, după cum arată cutiile cu medicamente găsite în încăpere.

ADVERTISEMENT

Asta nu explică totuși circumstanțele în care femeia a ajuns să aibă în gură bucata de pânză. Deocamdată, nu au fost publicate rezultatele autopsiei. „Toată lumea încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat și de ce echipajul pur și simplu a abandonat-o”, a spus o altă stewardesă a companiei American Airlines.

Tot sub protecția anonimatului, un alt însoțitor de zbor a relatat pentru Fox News că a vorbit cu membrii echipajului din care făcea parte Diana Ramos. „Au spus că stăteau la un hotel din incinta aeroportului din Philadelphia. Nu s-au întâlnit în hol, cum se face de obicei, tocmai pentru că hotelul se afla în aeroport și nu era nevoie de o mașină care să vină să-i ia”, a relatat însoțitorul.

ADVERTISEMENT

După ce au ajuns la poarta de acces și au realizat că o stewardesă nu era acolo, echipajul a notificat agenții care făceau accesul că au lipsă un membru, iar unul dintre aceștia a încercat să sune de două ori la hotel pentru a face verificări în ce privește starea colegei lor”, a mai precizat sursa citată de Fox News.

Într-un comunicat al American Airlines sunt transmise condoleanțe familiei îndoliate, precizând totodată că operatorul aerian va colabora pe deplin cu autoritățile în clarificarea circumstanțelor decesului Dianei Ramos.

ADVERTISEMENT