News

Modul șocant în care un tânăr din Gorj a ales să își ia viața. Localnicii au crezut că este victima unei crime în stil mafiot

Sinucidere șocantă în cazul unui tânăr din Gorj. Modul în care a ales să își ia viața i-a făcut pe oameni să creadă că a fost victima unei crime.
03.04.2024 | 14:30
Modul socant in care un tanar din Gorj a ales sa isi ia viata Localnicii au crezut ca este victima unei crime in stil mafiot
Sinucidere șocantă. Cum a ales un tânăr din Gorj să își ia viața. Foto actualmehedinti.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Gorj a ales să își ia viața într-un mod șocant. Localnicii au rămas fără cuvinte și au crezut că bărbatul a fost victima unei crime în stil mafiot. Însă, cercetările au demonstrat altceva.

Sinucidere șocantă în cazul unui tânăr din Gorj. Cum a ales să își ia viața

O descoperire terifiantă a fost făcută, în noaptea de luni spre marți, în localitatea Grozești, din județul Mehedinți. Un tânăr, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

Modul în care a ales să facă acest gest dramatic i-a șocat pe localnici. Bărbatul, Marian Olaru, din județul Gorj, s-ar fi legat cu o chingă de parapetele aflat la marginea drumului. Și-a înfășurat-o în jurul gâtului, iar aceeași chingă a agățat-o de mașină.

A scos autoturismul din viteză și s-a spânzurat, notează presa locală. În zona respectivă au ajuns mai multe echipaje de intervenție. Paramedicii au încercat să îl salveze, însă pentru bărbatul de 34 de ani nu s-a putut face nimic. În cele din urmă, a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

„La data de 02 aprilie a.c., ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj, cu privire la faptul că în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă.”, au transmis polițiștii din Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Ce au descoperit polițiștii în mașina bărbatului

Oamenii din zona cu pricina au fost șocați când au aflat felul în care tânărul s-a sinucis. Ba chiar, au existat zvonuri potrivit cărora ar fi fost vorba de o crimă în stil mafiot, mai ales că în mașina acestuia a fost găsită o listă, unde erau trecute sume de bani împrumutate, pe care bărbatul trebuia să le achite unor persoane.

Se pare că Marian Olaru ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc. Tânărul de 34 de ani divorțase de soția sa, cu care avea doi copii. Pe trupul neînsuflețit nu au fost găsite urme de violență. Cercetările continuă, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

„În urma examinării trupului neînsuflețit nu au fost constate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

ADVERTISEMENT
Tags: