Sport

„Go South” pare să fie deviza lui Mohamed Salah. PSG sau LaLiga, posibilele destinații ale starului de la Liverpool

Tratativele dintre Liverpool și Mohamed Salah privind un nou contract continuă să treneze, iar egipteanul și-ar fi stabilit deja variantele de rezervă: PSG sau un club din LaLiga.
02.05.2022 | 12:35
Go South pare sa fie deviza lui Mohamed Salah PSG sau LaLiga posibilele destinatii ale starului de la Liverpool
Jurgen Klopp încearcă să-l convingă pe Mohamed Salah să rămână la Liverpool, dar jucătorul are deja și un plan B dacă nu se înțelege cu actuala sa echipă. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Nu doar în cazul lui Kylian Mbappe avem parte de o telenovelă, ci și, așa cum ați aflat din FANATIK, în cazul lui Mohamed Salah. Tratativele privind reînnoirea contractului cu Liverpool trenează. Iar egipteanul și-a stabilit deja țintele în cazul în care gruparea de pe Anfield va prefera să-l vândă.

Destinații cu mai mult soare pentru Mohamed Salah?

În paralel cu lupta pentru un cvadruplu triumf, Liverpool pregătește viitorul. Și, potrivit The Telegraph, la solicitarea lui Jurgen Klopp, tocmai ce i-a oferit un nou contract, pe un an, veteranului James Milner.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, pe un singur an. Lucru normal pentru că vorbim despre un jucător de 36 de ani. Klopp a încercat însă prin această mutare să obțină două lucruri.

Veteranul poate juca pe mai multe poziții, astfel că este extrem de util în condițiile unui sezon extrem de încărcat. Mai ales că este și an cu o Cupă Mondială plasată la mijloc de sezon.

ADVERTISEMENT

În plus, Milner este un element cu greutate și în vestiar. Și este văzut ca un viitor membru al staff-ului tehnic. Or, Klopp speră ca acesta să-l convingă și pe Mohamed Salah să rămână.

Însă egipteanul, care tocmai a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Premier League, chiar dacă a mai redus din pretenții, nu s-a pus de acord cu Liverpool. Și, dacă lucrurile nu se schimbă, clubul nu va risca să-l piardă gratis.

ADVERTISEMENT

Astfel că, probabil, va da curs ofertelor interesante. O știe și Mohamed Salah. Care, potrivit Daily Mail, are în vizor mutarea mai spre sud. În Franța, la PSG, sau în LaLiga.

PSG este în pole-position pentru achiziționarea lui Mohamed Salah

Dacă privim înspre Spania, lucrurile sunt destul de simple. Interesată de Mohamed Salah, FC Barcelona a renunțat la idee atunci când a auzit pretențiile jucătorului.

ADVERTISEMENT

Acesta a solicitat un contract pe cinci ani și un salariu anual de 17 milioane. Punând la socoteală și faptul că Liverpool solicită circa 70 de milioane de euro, operațiunea era mult prea costisitoare pentru catalani, care nu stau pe roze cu banii.

Villarreal este o altă posibilă destinație, într-o tranzacție care să-l includă și pe Danjuma, însă este greu de crezut ca are capacitatea de a-i oferi acel salariu. Fără să mai punem la socoteală faptul că și pentru jucător ar reprezenta un pas înapoi.

Astfel, doar Real Madrid ar rămâne ca opțiune. Însă, dacă iese afacerea Mbappe, interesul madrilenilor s-ar reduce substanțial. Și tocmai actualul club al starului francez, PSG, rămâne în pole-position.

Firesc, în condițiile în care un nume precum Salah ar putea să fie soluția pentru a compensa pierderea lui Kylian. Atât din punct de vedere sportiv, cât și în fața fanilor.

ADVERTISEMENT