Sport

Moment bizar în U Cluj – Rapid! Arbitrul i-a spart buza unui jucător al „șepcilor roșii”. Video

Arbitrul Marian Barbu a fost protagonistul unui moment bizar în timpul meciului dintre Universitatea Cluj și Rapid, după ce i-a spart buza unui jucător.
27.01.2023 | 21:05
Moment bizar in U Cluj  Rapid Arbitrul ia spart buza unui jucator al sepcilor rosii Video
Arbitrul i-a spart buza unui jucător de la U Cluj la meciul cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Ilie este fotbalistul lovit din greșeală de arbitru, care a fost trimis la margine pentru a primi îngrjiri medicale într-un moment în care Rapid beneficia de o fază fixă periculoasă.

Arbitrul i-a spart buza unui jucător de la U Cluj la meciul cu Rapid

Arbitrul Marian Barbu a oferit un moment inedit în prima repriză a duelului dintre Universitatea Cluj și Rapid, după ce i-a spart buza lui Florin Ilie, fundașul „șepcilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Faza s-a întâmplat în minutul 42 și totul a pornit de la momentul când Marian Barbu i-a acordat cartonașul galben lui Ovidiu Bic, în urma unei intervenții dure.

În clipa în care Marian Barbu își retrăgea mâna, cotul acestuia l-a lovit în plină figură pe Florin Ilie care venise pentru a-i cere socoteală „centralului”.

ADVERTISEMENT

Durerea a fost atât de mare încât Florin Ilie a stat câteva secunde pe jos, după care i-a arătat lui Marian Barbu că i-a spart buza.

VEZI VIDEO AICI

  • 30 de ani are Florin Ilie
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Florin Ilie, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Florin Ilie cu buza spartă. Sursă foto: Captură ecran/DigiSport
Florin Ilie cu buza spartă. Sursă foto: Captură ecran/DigiSport

U Cluj putea primi un gol din cauza lui Marian Barbu

Pentru că Florin Ilie a fost trimis la margine să primească îngrijiri medicale, din cauza lui Marian Barbu, „șepcile roșii” puteau primi un gol pentru că Rapid se afla în superioritate numerică și beneficia de o lovitură liberă.

În cele din urmă, lovitura liberă nu a fost executată bine, iar Marian Barbu a dictat fault în atac pentru U Cluj, moment în care a revenit pe teren și Florin Ilie.

ADVERTISEMENT

„Am văzut, i-a spart buza! A fost o fază inedită”, a reacționat Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Prima repriză s-a terminat fără goluri, însă atât Rapid cât și U Cluj au avut câte o ocazie bună pentru a marca. Giuleștenii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize prin Marko Dugandzic, șutul său fiind respins de Plamen Iliev.

  • 34 de ani are Marian Barbu
ADVERTISEMENT
Tags: