Fotbal intern

Moment emoționant pentru Dinamo! Cătălin Hîldan jr. a marcat în tricoul ”câinilor”

03.11.2020 | 17:10
Moment emotionant pentru Dinamo Catalin Hildan jr a marcat in tricoul cainilor
Echipa U19 a clubului Dinamo a câștigat meciul din Liga Elitelor cu FC Botoșani, scor 4-0, iar printre marcatori s-a aflat și Cătălin Hîldan jr., nepotul fostului căpitan al ”câinilor” Cătălin Hîldan
ADVERTISEMENT

Echipa U19 a clubului Dinamo București a câștigat meciul din Liga Elitelor cu FC Botoșani, scor 4-0, iar printre marcatori s-a aflat și Cătălin Hîldan jr., nepotul fostului căpitan al ”câinilor” Cătălin Hîldan.

Puștiul de 17 ani este fiul lui Cristi Hîldan, fratele regretatului mijlocaș de la Dinamo, care este omagiat de suporteri la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Cătălin Hîldan jr. evoluează pe postul de fundaș dreapta, deși este un jucător cu alură.

Dinamo renaște alături de Cătălin Hîldan jr.

Deși are doar 17 ani, Cătălin Hîldan jr. a fost promovat la echipa Under 19 de la Dinamo, iar la meciul din weekend cu FC Botoșani a reușit chiar să și marcheze ultimul gol al întâlnirii, în minutul 86.

Nepotul lui Cătălin Hîldan a intrat pe teren după pauză și a înschis tabela. Celelalte goluri ale micilor ”câini” au fost reușite de Matei Andrei (2) și Andrei Stelea.

ADVERTISEMENT

Fanii din PCH nu au ratat ocazia și au făcut o postare pe Facebook. ”Într-o zi te vom auzi strigând în vestiarul echipei mari ‘HAIDEȚI SĂ LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMNĂ DINAMO!’ Dinamo are viitor! DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, au scris suporterii.

FANATIK a realizat un material de excepție în urmă cu doi ani cu cel care îi poartă numele ”Unicului Căpitan”. Juniorul și-a dezvăluit punctele forte, pasiunile, iar tatăl său a povestit cum a aflat puștiul de moartea tragică a unchiului său.

ADVERTISEMENT

În data de 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan se stingea din viață în timpul unui amical disputat de Dinamo la Oltenița. În vârstă de doar 24 de ani, fostul mijlocaș suferea un stop cardiac pe teren, iar medicii nu reușeau să îl mai salveze.

Ca în fiecare an, lotul lui Dinamo, staff-ul tehnic și cel administrativ au mers la Brănești, acolo unde este înmormântat Hîldan, pentru a-i aduce un omagiu ”Unicului Căpitan”. Cu lacrimi în ochi, antrenorul Cosmin Contra a vorbit despre fostul său coleg și a transmis un mesaj puternic actualilor fotbaliști de la Dinamo.

ADVERTISEMENT