Sport

Moment incredibil la derby-ul Qatarului! Președintele clubului a intrat pe teren să certe un arbitru

Imagini halucinante în campionatul din Qatar la meciul Al Wakra - Al Sadd. Șeicul Khalifa bin Hassan Al-Thani a intrat pe gazon să ceară socoteală arbitrului
27.02.2024 | 17:15
Moment incredibil la derbyul Qatarului Presedintele clubului a intrat pe teren sa certe un arbitru
Șeicul Khalifa bin Hassan Al-Thani a intrat pe teren la meciul la derby-ul din Qatar cu Al Sadd
ADVERTISEMENT

Dacă în România problema arbitrajelor inflamează spiritele în tribune și în cadrul emisiunilor TV, în prima ligă din Qatar lucrurile au trecut la nivelul următor. Președinte lui Al Wakra a intrat pe teren în timpul meciului pentru a protesta împotriva arbitrului.

Faza zilei în Qatar! Șeicul Khalifa bin Hassan Al-Thani a coborât din tribune și a intrat pe teren

Meciul care părea să se îndrepte către un 0-0 liniștit a explodat în minutul 70 când centralul partidei a acordat o lovitură de la unsprezece metri în minutul 70.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului Al Wakra, șeicul Khalifa bin Hassan Al-Thani, a coborât din tribune într-un acces de furie la adresa „cavalerului fluierului” și a intrat pur și simplu pe teren pentru a contesta decizia.

După minute în șir în care jucătorii încercau să îl calmeze pe șeic, rușinați de ceea ce se întâmplă, acesta a ieșit în afara terenului chiar dacă arbitrul și-a menținut decizia.

ADVERTISEMENT

Strategia șeicului a avut efect! A pus presiune și Al Sadd a ratat penalty-ul

Tot acest scandal a pus presiune pe oaspeți, dar mai ales pe starul Akram Afif, eroul naționalei din Qatar la ultima ediție a Cupei Asiei, care a ratat penalty-ul. În cele din urmă Al Wakra a obținut un rezultat de egalitate, spre mulțumirea șeicului.

Derby-ul dintre primele două clasate din campionatul Qatarului s-a încheiat indecis, iar Al Sadd își menține avansul de 4 puncte față de Al Wakra după 13 etape.

ADVERTISEMENT

Pentru gazde este însă un rezultat bun în condițiile în care în minutul 76 portarul Saoud Al Khater a văzut cartonașul roșu în urma unui fault la același Afif.

Jurnaliștii de la Qatar Football Live au scris că Khalifa bin Hassan Al-Thani a vrut chiar să scoată echipa de pe teren, după ce a discutat cu jucătorii, cu portarul și căpitanul echipei. Șeicul a negat însă după meci la Al-Kass TV.

ADVERTISEMENT