Sport

Moment uluitor cu Radaslavescu: “Se sufocă pe teren!” / “Să leșine acolo!”

Gigi Becali a dezvăluit un moment uluitor petrecut cu Eduard Radaslavescu în duelul dintre FCSB și FC U Craiova, scor 2-1.
14.11.2023 | 13:14
Moment uluitor cu Radaslavescu Se sufoca pe teren  Sa lesine acolo
Moment uluitor cu Radaslavescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre puștiul FCSB-ului, pe care l-a evidențiat în momentul în care era mai obosit în duelul contra oltenilor.

Moment uluitor cu Radaslavescu

Gigi Becali a povestit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” un moment uluitor cu Eduard Radaslavescu, spunând că mijlocașul echipei simțea că se sufocă pe teren în duelul cu FC U Craiova, doar că atunci a început să joace mai bine.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus Mihai Stoica că în ultimele 15 minute Radaslavescu spunea că simte că leșină pe teren. I-am zis lui MM: ’Lasă-l, mă, să leșine pe teren!’.

Problema e că a jucat mai bine atunci când s-a sufocat pe teren. Atunci a jucat mai bine, când era obosit. A fost bun, a fost mai dezinvolt pe final, mai bun. Bine, săracul, nici nu a primit”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu a explicat de ce a rămas la FCSB

Eduard Radaslavescu a explicat motivul pentru care a rămas la FCSB, deși a avut posibilitatea să plece la FC Botoșani, sub formă de împrumut: „Mă bucur pentru că mi-am ajutat echipa și că am câștigat meciul. Adversarul a fost foarte bun. Așa a fost strategia, mi-a ieșit azi, am reușit să câștigăm și ne dă incredere.

Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, ne-au dat un plus, e o senzație minunată când joci la națională. Așa am simțit în momentul ăsta, mă simt pregătit să joc, îmi aștept șansa la FCSB și vreau să profit de ea”.

ADVERTISEMENT

„Eu am vorbit cu toată lumea, nu știu de ce semnal, eu mă pregătesc și când se apelează la serviciile mele, mereu voi da totul, indiferent că joc 5 sau 10 minute.

Toată lumea știe ce înseamnă Portugalia, suntem fotbaliști și noi, mulți jucăm în Liga 1 și cred că putem obține un rezultat bun”, spunea Eduard Radaslavescu după un meci al României U20 împotriva Portugaliei U20.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

MOMENT ULUITOR cu Radaslavescu: “SE SUFOCA PE TEREN!” / “Sa lesine acolo!”

ADVERTISEMENT