Fotbal international

Moment viral cu un fost jucător al lui Real Madrid: „Doamne, mi-a răspuns!”. Video

24.02.2021 | 23:25
Moment viral cu un fost jucator al lui Real Madrid Doamne mia raspuns Video
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Real Madrid și câștigător al Cupei Mondiale, brazilianul Roberto Carlos a fost protagonistul unui moment devenit viral pe o rețea de socializare. 

Unul dintre utilizatori a postat o imagine cu o comandă de mâncare pe care a plasat-o într-o aplicație de profil, iar șoferul care urma să se ocupe de livrare avea același nume precum fostul „galactic”.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost apreciată de peste 80.000 de utilizatori și a ajuns să fie observată și de fostul fundaș stânga, care a reacționat, spre încântarea celui care a postat inițial imaginea.

Moment viral cu un fost jucător al lui Real Madrid: „Cum a fost mâncarea?”

Totul a început în data de 23 februarie, când Jordan Nazário de Lima a publicat pe Twitter o captură de ecran în care puteau fi observate detaliile comenzii de mâncare pe care a plasat-o prin intermediul unei aplicații.

ADVERTISEMENT

Numele șoferului era unul care nu avea cum să nu fie remarcat de Jordan, pasionat de fotbal și administrator al unui site dedicat clubului Chelsea Londra. Acesta a postat imediat imaginea pe rețeaua de socializare.

„Omul ăsta o să-mi șuteze în forță mâncarea, de la 40 de metri”, a fost mesajul care a însoțit imaginea, aluzie la execuțiile spectaculoase ale fostului fundaș al lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Surpriza pentru cei care au apreciat postarea utilizatorului a cărui mâncare a fost livrată de Roberto Carlos a fost una uriașă atunci când chiar fostul fotbalist a reacționat și i-a răspuns lui de Lima.

Aluzie la o reușită fabuloasă: „Ca golul ăla cu Tenerife, Roberto!”

„Cum a fost mâncarea?”, l-a întrebat cel care a cucerit patru titluri în Spania cu Real Madrid, dar și trei trofee UEFA Champions League, tot în tricoul galacticilor.

ADVERTISEMENT

Răspunsul utilizatorului nu s-a lăsat nici el așteptat, acesta fiind exaltat de faptul că legendarul brazilian a reacționat la postarea sa. „O, Doamne, Dumnezeule! Roberto Carlos mi-a răspuns! Mâncarea a fost atât de bună e cât a fost golul ăla cu Tenerife”, a mai scris utilizatorul, făcând aluzie la „golul imposibil” marcat de brazilian într-un meci jucat în data de 21 februarie 1998.

ADVERTISEMENT