Life

Momente cumplite pentru actrița Shannen Doherty din Beverly Hills, care are cancer: ”Frica mea este evidentă”

Îndrăgita actriță, Shannen Doherty din serialul Beverly Hills a publicat o filmare emoționantă. Ce se întâmplă cu aceasta după diagnosticul crunt?
08.06.2023 | 23:49
Momente cumplite pentru actrita Shannen Doherty din Beverly Hills care are cancer Frica mea este evidenta
Actrita din serialul Beverly Hills
ADVERTISEMENT

Actrița din Beverly Hills , Shannen Doherty, a trecut și trece prin momente grele de mulți ani. În anul 2015 a fost diagnosticată cu cancer de sân pentru prima dată. În 2017, boala intrase în remisie, spre ultima fărâmă de speranță a actriței.

Actrița din serialul Beverly Hills, Shannen Doherty, a publicat o filmare emoționantă de la tratament

Trei ani mai târziu, Shannen a primit o veste cumplită. Boala a recidivat, iar acum s-a răspândit mai mult decât ar fi crezut. Actrița din serialul Beverlly Hills a dezvăluit că boala de care suferă s-a răspândit acum la creier.

ADVERTISEMENT

Shannen se teme pentru viața ei și este pe punctul de a-și pierde orice speranță. Actrița a împărtăşit cu fanii săi un videoclip cu ea în timp ce se află la tratament.

Ce lucru cumplit a descoperit actrița din serialul Beverly Hills la tratament

Recent, îndrăgita vedetă a făcut publice imagini din timpul tratamentului. Actrița le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că are metastaze în creier, așa că șansele de a mai trăi sunt mici. A aflat acest lucru după ce a făcut o radiografie la începutul anului.

ADVERTISEMENT

„În ianuarie, tomografia comoputerizată (CT) a arătat metastaze în creierul meu. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Aşa arată cancerul. Am noroc că am parte de doctori buni”, a explicat Shannen Doherty.

Motivul pentru care actrița din Beverly Hills a expus public tratamentul său

Cu toate că i-a fost extrem de greu, Shannen a vorbit deschis despre ce se întâmplă în viața sa. A făcut tratamentul public din dorința de a-i face pe oameni să înțeleagă cât de important este să meargă la medic.

ADVERTISEMENT

„Sper să încurajez oamenii să facă mamografii, să facă controale regulate, să treacă de frică şi să înfrunte orice”, a transmis aceasta la un moment dat.

Shannen Doherty a devenit un exemplu pentru mulți oameni, pentru că nu s-a lăsat doborâtă de diagnosticul crunt. Vedeta a continuat să trăiască normal și a încercat să se bucure de clipele care i-au mai rămas.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că de-a lungul întregii lupte cu această boală nemiloasă, actrița din Beverly Hills a avut parte de susținerea familie și a fanilor.

ADVERTISEMENT