News

Momente de groază în Mureș. O femeie a vrut să se arunce de la etaj apartamentului în care locuia împreună cu fiul ei

Clipe teribile pentru locuitorii unei localități din Mureș, acolo unde o femeie a amenințat că se va arunca în gol. Femeia locuiește doar cu fiul ei de 10 ani.
04.06.2023 | 20:07
Momente de groaza in Mures O femeie a vrut sa se arunce de la etaj apartamentului in care locuia impreuna cu fiul ei
Intervenție contracronomentru a salvatorilor din Mureș, după ce o femeie a amenințat că se aruncă de la etaj cu fiul ei / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

O femeie din Mureș a fost la un pas de a recurge la un gest extrem, însă a fost convinsă în ultimul moment să renunțe la planul său sinucigaș.

Femeia care a vrut să se arunce de la etaj suferă de depresie

Întâmplarea a avut loc duminică, iar gestul femeii de 37 de ani a pus pe jar autoritățile din localitate. Potrivit vecinilor, femeia își crește singură copilul, care acum are zece ani. Ea se luptă de ani buni cu o depresie severă iar în trecut ar mai fi amenințat că-și pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Problemele ar fi început în urmă cu mai mulți ani, atunci când mama femeii s-a stins din viață. În acel moment, femeia era încă studentă, iar moartea mamei a afectat-o extrem de puternic.

O vecină a reușit s-o convingă să nu se arunce în gol

Duminică, femeia a ieșit la geamul apartamentului și și-a anunțat vecinii că intenționează să-și pună capăt zilelor. La fața locului s-au deplasat imediat echipe de pompieri și polițiști.

ADVERTISEMENT

În paralel, o vecină a reușit s-o calmeze pe femeia care amenința că se va arunca în gol. Ea a convins-o să nu recurgă la acest gest. În acest timp, pompierii au folosit scara din dotare și au reușit s-o bage pe femeie înapoi în apartament.

Ulterior, mama băiatului de 10 ani a fost transportată la o unitate de primiri urgențe, pentru ca starea ei să fie evaluată. Este posibil ca aceasta să fie internată la secția de psihiatrie, unde va primi ajutor de specialitate, anunță Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mai multe incidente asemănătoare au avut loc, în ultimele zile

Incidentul vine la puțin timp după ce o femeie de 36 de ani din București a ales să-și încheie socotelile cu viața după ce s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc situat în sectorul 3.

Soțul femeii a relatat că aceasta suferea de depresie iar în cursul zilei respective ar mai fi avut două tentative se sinucidere.

ADVERTISEMENT

Tot săptămâna trecută, o adolescentă de 17 ani a căzut în gol de pe un bloc cu 4 etaje, în Deva, însă a supraviețuit miraculos. Nu este foarte clar dacă a fost vorba despre o cădere accidentală sau de o tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT
Tags: