Life

Momente de panică la Puterea Dragostei. Cum se simte acum Mădălina după ce a fost stropită cu clor de un concurent

30.09.2020 | 09:08
Momente de panica la Puterea Dragostei Cum se simte acum Madalina dupa ce a fost stropita cu clor de un concurent
ADVERTISEMENT

Clipe de spaimă intensă la Puterea Dragostei, după ce Mădălina a fost stropită cu clor de unul dintre băieți. Se pare că totul a fost în joacă. Concurenții au încercat să destindă atmosfera, totul era o activitate distractivă.

Joculețul lor a devenit unul periculos. După ce Mădălinei i s-au turnat diverse lucruri în cap, ea s-a trezit stopită în zona faței cu o soluție care conținea clor. Fata a inhalat substanța nocivă și a ajuns la spital de urgență.

ADVERTISEMENT

Concurenta a avut probleme și cu vederea. În urma acestui episod, substanța respectivă i-a ajuns și în ochi . Ea a tras o sperietură strașnică și le-a cauzat una tot la fel de serioasă și celorlați concurenți. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Mădălina a anunțat că starea ei de sănătate e bună.

Sperietură serioasă la Puterea Dragostei. Mădălina ajunge la spital după ce a fost stropită cu clor

Acest episod a fost povestit de vloggerițele Tina și Rea: „S-a dus în casa băieților. Băieții au vrut să se joace cu ea. Ake și Paul i-au pus salată de vinete în cap, au luat si o altă soluție care de fapt era clor. Nu înțelegeau probabil ce scrie pe ea.

ADVERTISEMENT

O fi găsit-o prin bucătărie sau pe undeva pe la baie și au dat cu clorul ăla pe ea. A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea. O fi crezut că e altă soluție. Mădălina a ajuns la spital”, au spus cele două conform wowbiz.ro.

Și Mariana, prietena Mădălinei, a relatat ce s-a întâmplat după nefericitul incident. „M-am dus după ea la baie și mi-a picat în brațe. S-a prăbușit brusc. M-am speriat, niciodată nu mi s-a mai întâmplat să văd așa o persoană”, a spus ea, conform sursei anterioare.

ADVERTISEMENT

Mădălina a intervenit, după vizita la spital, pentru a liniști pe toată lumea: „Stați liniștiți, acum sunt bine. Am ținut un tratament. Uitați-vă la ochii mei și vedeți că totul e în regulă acum”, a spus ea, scrie sursa citată mai sus.

Fanii emisiuni „Puterea Dragostei” suspectează că Mădălina îl place pe George, acesta fiind motivul pentru care ea nu a răspus avansurilor altor băieți. Concurenta ar fi așteptat plecarea Monei din emisiune pentru a începe o relație cu el. Ea nu a răspuns negativ acestor întrebări, doar a încercat să ocolească un răspuns direct.

ADVERTISEMENT