Life

Momente de panică pentru Oana Roman. Tragedia care a marcat-o total pe vedetă: ”A lăsat urmări”

Oana Roman a trăit momente de panică în urmă cu ceva timp. Ce s-a întâmplat atunci a marcat-o pe vedetă, iar efectele se resimt și acum.
29.08.2023 | 17:21
Momente de panica pentru Oana Roman Tragedia care a marcato total pe vedeta A lasat urmari
Momente de panică pentru Oana Roman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a trecut prin momente cumplite în urmă cu ceva timp. Vedeta nu a uitat nici acum că a fost la un pas distanță de o tragedie. Ce s-a întâmplat și de ce Oana Roman are în continuare temeri?

Oana Roman, la un pas distanță de o tragedie

Oana Roman este una dintre prezențele extrem de active din mediul online. Vedeta vorbește constant despre ceea ce se întâmplă în viața ei. Totodată, ea are grijă să vină și cu sfaturi pentru urmăritorii ei.

ADVERTISEMENT

Poate mulți nu știu, dar în urmă cu mai mult timp, Oana Roman avea să trăiască un moment de cumpănă. Vedeta zbura din Los Angeles, însă din cauza unui uragan de la acel moment, se teama că nu o să supraviețuiască.

S-a întâmplat în anul 2005, deci în urmă cu aproape două decenii. Momentul a fost însă unul atât de marcant încât nu va uita niciodată ce s-a întâmplat atunci. Zborul a avut loc fix când uraganul Katrina se declanșa.

ADVERTISEMENT

Iar avionul în care se afla Oana Roman zbura deasupra oceanului și a prins o coadă a uraganului. Ce a urmat apoi? Un zbor extrem de dificil, în care totul se zguduia. Vedeta spune că au existat turbulențe puternice care au ținut ceva timp.

Vedeta își amintește și acum momentul

Tocmai din acest motiv, momentul nu a fost uitat. ”Am avut un zbor foarte greu. Se întâmpla în 2005, fix în această perioadă, când plecam la Los Angeles, fix în ziua în care se declanșase uraganul Katrina.

ADVERTISEMENT

În acea zi, noi fiind deasupra oceanului, am prins o coadă foarte îndepărtată a uraganului, care ne-a zguduit foarte rău. A fost un zbor foarte dificil, care a lăsat urmări. Au fost turbulențe puternice și de lungă durată.”, a declarat Oana Roman, la Star Magazin.

Deși au trecut mai bine de două decenii de atunci, Oana Roman încă resimte teama. Vedeta spune că are frică de zbor, iar când urcă într-un avion, trece prin diferite stări. De asemenea, îi transpiră și palmele atunci când călătorește cu avionul.

ADVERTISEMENT

În ciuda temerilor însă, când vine vorba de vacanțe, vedeta are grijă să se controleze. Aceasta zboară destul de des cu avionul, însă pe distanțe ceva mai scurte. Chiar și acum, ea și fiica ei urmează să plece în Franța, pe Costa de Azur.

ADVERTISEMENT
Tags: