Life

Momente dificile pentru Simona Gherghe. Dezvăluirea făcută la câteva săptămâni după ce a preluat show-ul Mireasă

12.09.2020 | 17:26
Momente dificile pentru Simona Gherghe Dezvaluirea facuta la cateva saptamani dupa ce a preluat showul Mireasa
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat de ce are parte de momente dificile. Prezentatoarea a revenit la Antena 1 de câteva săptămâni, unde a preluat show-ul Mireasa.

Simona Gherghe a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu la nivel de emisiune, dar are parte de clipe de cumpănă. Vedeta a mărturisit într-o postare formulată recent cu ce se confruntă și a decis să își expună îngrijorarea, în mod public.

ADVERTISEMENT

Blondina a preluat ștafeta pentru cunoscuta emisiune Mireasa după ce șefii trustului media au decis să o înlocuiască pe colega ei. În prezent, însă, ea a susținut că se confruntă cu o situație fără precedent.

Anunțul făcut de Simona Gherghe, după ce a preluat show-ul Mireasă. Dezvăluirea făcută acum

Fanii au aflat toate acestea chiar de la Simona Gherghe care a mărturisit într-o postare pe InstaStory prin ce trece, la ora actuală. Se pare că show-ul ei, pentru care a fost foarte nerăbdătoare să revină pe micul ecran, are câteva probleme.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare Acces Direct a avut o absență destul de îndelungată și a decis să revină la început de septembrie. La scurt timp de când s-a aflat că va fi moderatoarea show-ului Mireasa, ea a avut deja câteva apariții în fața camerelor, foarte apreciate.

Simona Gherghe a preferat să se ocupe de creșterea băiețelului său, Vlad, odată ce acesta a venit pe lume și să pună cariera pe un loc secund. În ultima difuzare a ediției din emisiunea matrimonială, vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit la una din concurente.

ADVERTISEMENT

Foarte grijulie din fire, Simona Gherghe a decis să le spună fanilor adevărul. Revenirea pe sticlă a epuizat-o peste măsură și în mod cert acesteia nu i-a fost ușor, având în vedere că are doi copii mici acasă.

Totodată, stresul vedetei pare să fie accentuat de situația de pandemie, în continuare în plină desfășurare.

ADVERTISEMENT
Momente dificile pentru Simona Gherghe. Dezvăluirea făcută la câteva săptămâni după ce a preluat show-ul Mireasă
Simona Gherghe a dezvăluit ce se întâmplă în momentul de față în viața ei, după ce a preluat emisiunea de pe Antena 1

„Sunt obosită pentru că asnoapte s-au trezit amândoi (n.r.: copiii prezentatoarei) și a durat ceva până au adormit. Evident și că după ce au adormit ei, mi-a luat mult timp să mă liniștesc. Fiecare mamă care se întoarce la muncă trece prin ce trec eu și de asta zic, nu e o perioadă ușoară. Cu tot stresul cu COVID, sunt mereu expusă. Am hotărât să nu o dăm pe Ana la grădiniță, cel puțin 2 luni de acum încolo. Să vedem cum o să evolueze toată situația.”, a transmis Simona Gherghe, în mediul online.

ADVERTISEMENT