Life

Momente cumplite pentru Emily Burghelea de la Săriți de pe fix: ”Am cedat”

Emily Burghelea de la Săriți de pe fix a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre unul din cele mai negre episoade ale vieții sale.
26.09.2023 | 17:00
Momente cumplite pentru Emily Burghelea de la Sariti de pe fix Am cedat
Emily Burghelea de la Săriți de pe fix a vorbit despre lupta cu depresia postnatală. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, vedeta de la Săriți de pe fix (PRO TV) și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru FANATIK, vorbind despre unul din subiectele cu care se confruntă multe femei după ce devin mame.

Emily de la Săriți de pe fix s-a confruntat cu depresia postnatală

Mamă a doi copii minunați, Emily se bucură azi de familia ei și de succesul în televiziune! Dincolo de zâmbetul pe care îl afișează mereu se ascund, însă, câteva momente mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Întrebată de FANATIK cum se descurcă în rolul de mamă, având doi copilași, Emily de la Săriți de pe fix ne-a zis pe cine se bazează cel mai mult. Iubitul și mama soacră sunt persoanele la care apelează cel mai des atunci când e extrem de ocupată. Ei stau cu copiii când ea nu are timp.

Vorbind despre creșterea celor mici, Emily a atins un subiect destul de sensibil. Vedeta PRO TV a fost lovită de boala secolului, depresia, după ce a devenit mama celui de-al doilea bebeluș.

ADVERTISEMENT

Emily de la Săriți de pe fix ne-a mărturisit că nu a apelat la un specialist pentru a scăpa de depresie. Și-a revenit pe parcurs datorită iubitului ei, Andrei. Comunicarea cu partenerul de viață a ajutat-o să se repună pe picioare.

Soacra o ajută cu creșterea celor doi copii

„Când nu e Andrei acasă mai apelăm la mama soacră. Mama mea e plecată afară, iar părinții mei sunt în Constanța, deci la mama soacră mai putem apela din când în când. Au fost momente foarte grele după ce s-a născut și bebe.

ADVERTISEMENT

Au fost momente în care ajunsesem la capătul puterilor. Am cedat de mai multe ori. Am trăit niște stări de depresie postnatală, dar s-au rezolvat toate și acum suntem strong”, a declarat Emily de la Săriți de pe fix în exclusivitate pentru FANATIK.

Vorbind despre episoadele ei de depresie postnatală, Emily încearcă să le facă pe femei să conștientizeze că se poate ieși din asta doar dacă sunt deschise la dialog și dacă cer ajutorul celor din jur, fără să le fie rușine.

ADVERTISEMENT

„Simțeam că sunt cu capul într-un nor negru”

„Eu am vorbit foarte mult cu Andrei și asta e foarte important. E bine să vorbești cu partenerul de viață când treci printr-o depresie postnatală. Dacă partenerul nu te susține, nu e ok. Chiar mă gândeam în momentul ăla la femei care nu au un partener și mi se rupea sufletul căci simțeam pe pielea mea cât de greu este și cât de ciudate sunt stările astea.

Nu aveam motive concrete pentru care să mă simt rău, dar mă simțeam rău. Simțeam că sunt cu capul într-un nor negru și nu mai vedeam nimic, totul era blurat. Nu puteam să fac nimic. Tot ce făceam mi se părea foarte greu. E foarte important ca o femeie după ce naște să fie atentă la comportamentul ei.

Dacă i se pare că se simte ciudat e bine să ceară părerea celor din jur: măi, cum ți se pare că sunt? Știi? Asta e o chestie care te poate ajuta ca femeie. Oamenii din exterior își pot da seama dacă nu ești bine. Tot oamenii din exterior te pot ajuta.

Din păcate, multe femei își reprimă sentimentele și nu cer ajutorul. Se închid în ele și simt că e normal să fie așa. Femeile pot trăi cu depresia asta postnatală foarte mult timp dacă nu e rezolvată”, ne-a mai spus Emily Burghelea, vedetă la Săriți de pe fix.

ADVERTISEMENT