Life

Momente tot mai grele pentru mama lui Gabi Stângău. Ce a postat pe TikTok la șase săptămâni după moartea fiului

Mama lui Gabi Stângău trece prin momente tot mai grele după moartea acestuia. Ce a postat pe TikTok, legat de regretatul său fiu.
28.03.2024 | 23:42
Momente tot mai grele pentru mama lui Gabi Stangau Ce a postat pe TikTok la sase saptamani dupa moartea fiului
Cum a murit Gabi Stângău. Sursa foto: facebook/cancan.ro
ADVERTISEMENT

Tânărul violonist din Maramureș, Gabi Stângău, a lăsat o durere profundă în inimile celor apropiați, prin moartea sa. Dintre toți, mama lui este cel mai mult afectată. Ce a publicat pe rețelele de socializare?

Ce a postat mama lui Gabi Stângău pe rețelele de socializare

Violonistul Gabi Stângău a decedat la mijlocul lunii februarie, iar înainte cu câteva zile de tragedie a cântat pe scenă cu Andra Măruță. Avea doar 32 de ani și conducea un ATV în ultimele clipe din viață. La un moment dat, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-un stâlp de beton.

ADVERTISEMENT

În zadar au venit la fața locului echipajele de salvare, căci artistul nu a mai putut fi readus la viață. Oamenii legii, în urma anchetei, au ajuns la concluzia că violonistul se deplasa cu viteză, de aceea nu a mai reușit să execute o manevră salvatoare.

”La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, au comunicat reprezentanții IPJ Maramureș, în ziua morții lui Gabi Stângău.

Sunt șase săptămâni de când tânărul, care era și căsătorit, a trecut în neființă. Cu acest prilej, mama lui, care este și văduvă de șase ani, a publicat pe TikTok imagini de la priveghiul soțului, la care fiul său cânta.

ADVERTISEMENT

”Acum șase ani îi cântai tatălui tău, acum șase săptămâni ți-au cântat ție. Vai iubirea vieții mele, cui m-ați lăsat…?”, a scris mama lui Gabi Stângău în dreptul imaginilor care au stârnit emoție, notează Spynews.

Inmormantare
Postarea făcută de mama violonistului, pe TikTok. Sursa foto: TikTok,/Spynews

 

Soția lui Gabi Stângău a rămas văduvă. Ce a postat pe rețelele de socializare

Diana Berintan, soția lui Gabi Stângău, este de asemenea copleșită de durere. Atunci când regretatul ei soț a împlinit o lună de la deces a mers împreună cu soacra sa la mormântul acestuia. Tânăra vrea să-i păstreze vie memoria.

ADVERTISEMENT

”A trecut deja o lună de când nu-ți mai aud vocea, nu te mai țin de mână, nu-ți mai văd zâmbetul perfect, licărirea din ochi, nu te mai strâng în brațe, așa cum o făceam mereu, dar îți spun ca până acum: Te iubesc! Și te voi iubi toată viața mea, tu știi! Sufletul meu bun și cel mai drag! Mi-e atât de dor de tine, inima mea!”, a scris Diana Berintan pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT