Fotbal intern

Momentul care a condamnat-o pe Dinamo la al treilea an de play-out: „După anunțul lui Negoiță ne-am dus în cap”

17.04.2020 | 10:23
Momentul care a condamnato pe Dinamo la al treilea an de playout Dupa anuntul lui Negoita neam dus in cap
ADVERTISEMENT

Florin Prunea consideră că momentul care a influențat negativ sezonul lui Dinamo a avut loc în luna octombrie a anului trecut, când Ionuț Negoiță a anunțat că renunță la pachetul majoritar de acțiuni contra sumei de un leu.

Momentul care a dus la un nou sezon ratat la Dinamo

În toamnă, Dinamo traversa o revenire de formă, care a dus, în luna octombrie, la patru rezultate pozitive, victorii cu Voluntari, Gaz Metan și Viitorul, și remiză cu FCSB.

ADVERTISEMENT

La două zile de la victoria cu Viitorul din Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță a susținut o conferință de presă în care a anunțat că renunță la pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo contra sumei de un leu, cu obligativitatea viitorului patron să acopere datoriile de aproximativ 2.000.000 de euro de la club.

Conferința de presă de pe 29 octombrie este considerată de Florin Prunea momentul care a dus la un nou sezon ratat la Dinamo, echipă care a ajuns pentru al treilea an consecutiv în play-out.

ADVERTISEMENT

Într-un moment bun al echipei, Negoiță a spus că dă clubul pe un leu. Era înainte de un meci împotriva Craiovei, la Turnu Severin. După anunțul acela ne-am dus în cap. Am fost prezent la acea conferință. 

Vă spun sincer, în drum spre Rin îi spuneam lui Dănciulescu: ‘Face anunțul că reia finanțarea la echipă și nu ne mai prinde nimeni’. Am intrat, ne-a transmis ce avea să anunțe. Am încercat să-l conving să nu spună asta 30 de minute, dar n-am reușit”, a declarat Florin Prunea la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT

După anunțul lui Ionuț Negoiță, pentru Dinamo au urmat trei meciuri consecutive fără victorie, înfrângere, scor 1-4, cu Universitatea Craiova, și remize cu CFR Cluj și Academica Clinceni.

„Ultimul meu salariu încasat este cel pe septembrie”

Florin Prunea dezvăluie că ultimul salariu pe care l-a primit de la Dinamo este cel pentru luna septembrie, încasat în februarie.

ADVERTISEMENT

Ultimul meu salariu încasat de la Dinamo este cel pe luna septembrie, pe care l-am primit acum două luni. Mă întreabă și nevastă-mea: ‘Băi, băiatule, intrări și tu, nimic?’. 

Dar nu asta e problema, pentru că banii o să îi iau până la urmă. Știți că eu nu am plecat de la nicio echipă fără să-mi primesc drepturile financiare.

Pe mine mă interesau săracii aia, cu 20-25 de milioane salariu pe lună, care îngrijeau terenul, de exemplu. Eu voiam ca ei să-și primească banii”, recunoaște Florin Prunea.

ADVERTISEMENT