Life

Momentul care l-a făcut pe Florin Călinescu să se ridice în picioare la Românii au talent: „Aș sta singur să te ascult”

12.02.2021 | 23:54
Momentul care la facut pe Florin Calinescu sa se ridice in picioare la Romanii au talent As sta singur sa te ascult
ADVERTISEMENT

Ediția din această seară a emisiunii „Românii au talent” l-a făcut pe Florin Călinescu să se ridice în picioare, impresionat de numărul unei tinere de 20 de ani. Maria Rădeanu i-a uimit pe jurați cu talentul ei muzical. 

Tânăra este din Iași, însă acum locuiește la București pentru a studia canto clasic la Universitatea Națională de Muzică București. Modestă din fire, Maria a declarat că nu este niciodată mulțumită de munca ei, considerând că niciodată nu este de ajuns.

ADVERTISEMENT

Maria Rădeanu a participat la „Vocea României” în 2017, în echipa lui Tudor Chirilă. Smiley a recunoscut-o și i-a spus, în glumă, că nu și-a ales antrenorul potrivit la momentul respectiv.

Momentul care l-a făcut pe Florin Călinescu să se ridice în picioare la Românii au talent: „Aș sta singur să te ascult”

Florin Călinescu s-a ridicat în picioare în ediția din această seară, 12 februarie, a show-ului „Românii au talent” de la Pro TV. Juratul a rămas fără cuvinte după ce a văzut prestația Mariei, o tânără de 20 de ani care a oferit un spectacol impresionant cu vocea și vioara.

ADVERTISEMENT

„Aș lua toate biletele, noi o frecăm dacă luăm bilete la concertele cuiva, dacă ai cânta la Sala Palatului, le-aș cumpăra pe toate și aș sta singur să te ascult”, i-a spus Florin Călinescu tinerei artiste.

Florin Călinescu, impresionat de Maria Rădeanu la Românii au talent
Florin Călinescu, impresionat de Maria Rădeanu la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV/ Colaj: Fanatik

Visul Mariei este să devină cât mai bună și să le transmită oamenilor frumusețea acestei arte – muzica: „Prin talentul meu să transmit lumii minunăția pe care muzica o poate transmite”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Deși a fost prezent de acasă, în calitate de spectator, Andi Moisescu i-a transmis tnerei câteva cuvinte frumoase despre prestația ei. „E cu totul altceva. Eu mai fac referințe la momentele când vioara iese din spațiul ei și vine în zona pop. Aici vorbim de o sensibilitate când începe să cânte la vioară și apoi cu vocea.

Se vede studiul și de o parte și de cealaltă. Faptul că îl vedem pe Florin Călinescu în picioare nu e întâmplător”, i-a spus juratul, aflat în izolare din cauza infectării cu coronavirus, la momentul în care au fost filmate aceste scene.

ADVERTISEMENT

Smiley, la masa juraților în această seară

Smiley l-a „părăsit” pe colegul său, Pavel Bartoș, și a trecut la masa juraților, înlocuindu-l pe Andi Moisescu pentru câteva episoade. Artistul a recunoscut-o pe Maria de pe vremea când era concurentă la „Vocea României” și i-a apreciat talentul, nu fără obișnuitele lui glume.

„E prima oară când văd o artistă care cântă la vioară cu voce pop și voce clasică. E o combinație fantastică și mă bucur că ai venit să ne arăți asta. Eu te știu de la Vocea României, în echipa lui Tudor. Încă un semn că ți-ai ales prost antrenorul. Mă bucur mult să te revăd mai bine decât te-am văzut prima oară. Felicitări!”, i-a transmis îndrăgitul artist.

Maria Rădeanu a obținut patru de „DA” și s-a calificat în etapa următoare a show-ului de talente.

ADVERTISEMENT