Life

Momentul de la Vocea României care a șocat. Ce a pățit o concurentă: ”Ne-am uitat și între picioarele ei”

Actul neașteptat de la Vocea României. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele de la Pro TV. S-au uitat între picioarele ei.
29.09.2023 | 21:00
Momentul de la Vocea Romaniei care a socat Ce a patit o concurenta Neam uitat si intre picioarele ei
Momentul neașteptat de la Vocea României. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele de la Pro TV. S-au uitat între picioarele ei. Sursa foto: Captură Youtube / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momentul de la Vocea României care a șocat o lume întreagă. Ce a pățit o concurentă. „Ne-am uitat şi între picioarele ei”, este reacția pe care a avut una dintre cele mai importante instituții ale statului român.

Actul neașteptat de la Vocea României. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele de la Pro TV. S-au uitat între picioarele ei

Actul neașteptat de la Vocea României, emisiune care se difuzează pe micile ecrane în fiecare seară de vineri, începând cu ora 20:30. Ce i s-a întâmplat uneia dintre participantele show-ului muzical de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

S-au uitat între picioarele ei cu camera de filmat după ce a povestit un moment neplăcut prin care a trecut. Maria Guci, o tânără originară din Republica Moldova, a mărturisit că a fost abuzată pe când avea 17 ani.

Concurenta a interpretat piesa Alive de la One Direction. Producătorii și cameramanii au lăsat să se vadă zona intimă a acesteia, la scurt timp după ce a terminat să cânte în audițiile pe nevăzute de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) s-a sesizat și a sancționat postul de televiziune. Membrii au discutat într-o ședință publică pentru că Pro TV a lăsat să se vadă conturul zonei intime prin fustă.

„Am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating”, a spus Cristina Pocora, membru CNA, conform paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Vocea România, avertizată de CNA

„Asta speram să rămână pe mesaj, dar a fost atât de nefericită filmarea aceea şi chiar nimeni s-o vadă, în condiţiile în care se montează emisiunea, nu era în direct. Adică aţi anulat-o pur şi simplu.

Aţi anulat povestea, aţi anulat personajul. Aţi folosit-o. Acolo se putea monta, adică nu a fost în direct”, a completat Monica Gubernat, preşedintă şi membru CNA, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Vocea României nu s-a concentrat deloc pe mesajul pe care l-a avut de transmis concurenta din Republica Moldova. Mai mult, reprezentanții CNA consideră că producătorii doar s-au folosit de povestea acestei tinere.

ADVERTISEMENT