Fotbal international

Momentul decisiv în care Ianis Hagi a hotărât să rămână la Rangers: ”A fost incredibil!”

01.08.2020 | 11:46
Momentul decisiv in care Ianis Hagi a hotarat sa ramana la Rangers A fost incredibil
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers în 2020, internaționalul român  declarând că partida cu Braga din Europa League a contat decisiv în alegerea făcută.

”Tot ce se întâmplă aici este special. În fiecare zi sunt motivat de faptul că fac parte din acest club și de faptul că sunt antrenat de unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Încerc să lupt pentru acest club, pentru istoria sa, pentru culori, pentru tot ce înseamnă Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

Steven Gerard a avut un rol foarte important în transferul meu definitiv, pentru că mi-a arătat foarte multă încredere în ultimele luni. Atât el, cât și directorul sportiv, Ross Wilson, dar și restul oamenilor din club. M-am adaptat foarte rapid, m-am simțit bine aici din prima zi. M-am simțit ca acasă, e minunat să fiu aici”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru UEFA, în cadrul emisiunii Europa League Magazine.

Meciul care l-a determinat pe Ianis Hagi să rămână la Rangers: ”A fost incredibil!”

Fiul lui Gică Hagi a spus că momentul decisiv legat de transferul său pe Ibrox a fost partida cu Braga din Europa League, în care a reușit două goluri: ”A fost un meci incredibil, mi-e foarte greu să explic în cuvinte ce am simțit… Mi s-a făcut pielea de găină, simțeam că zbor, era minunat.

ADVERTISEMENT

Suporterii au fost la cel mai înalt nivel, am câștigat împreună acel joc. Da, acela a fost momentul în care am spus că e un loc bun pentru mine.

E minunat să joci într-o asemenea atmosferă, atât acasă, cât și în deplasare. Rangers reprezintă un mediu foarte bun pentru dezvoltarea jucătorilor tineri”, a adăugat Hagi.

ADVERTISEMENT

Ianis crede că echipa sa are puterea de a întoarce rezultatul în Europa League

Rangers traversează o formă bună. În meciurile amicale a reușit 3 victorii în trei jocuri, iar acest lucru le dă speranțe fanilor de pe Ibrox că echipa favorită ar putea întoarce rezultatul din meciul tur cu Leverkusen. Echipa antrenată de Steven Gerrard a pierdut cu 3-1 contra nemților.

Rangers l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi după ce mai întâi românul a fost împrumutat de belgienii de la Genk în Scoția. 3,5 milioane de euro a achitat Rangers în schimbul lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

4,5 milioane de euro este cota lui Ianis pe site-urile de specialitate. Două goluri și o pasă decisivă are Hagi pentru scoțieni în Europa League. În cariera sa, Ianis a mai evoluat la Viitorul, Fiorentina și Genk.

ADVERTISEMENT