News

Momentul sfâşietor în care un copil copleşit de dorul mamei se culcă la mormântul acesteia. Milioane de oameni au fost impresionaţi. Video

Imaginile cu un copil din Mexic care merge la mormântul mamei direct de la şcoală au devenit virale pe reţelele de socializare.
07.03.2023 | 12:13
Momentul sfasietor in care un copil coplesit de dorul mamei se culca la mormantul acesteia Milioane de oameni au fost impresionati Video
Imaginile au impresionat o lume întreagă
ADVERTISEMENT

Pierderea unei persoane dragi este foarte dureroasă. Cu atât mai mult în copilărie, pierderea unui părinte care te-a iubit necondiționat din ziua în care te-ai născut este unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care ni le putem imagina. Dar dragostea nu dispare o dată cu moartea, iar un băiețel din Mexic ne reaminteşte asta într-un moment emoţionant.

Băiatul i-a citit mamei temele

Un băiețel din Mexic a fost surprins recent de camerele de supraveghere dintr-un cimitir, vizitând mormântul mamei sale. Într-un videoclip devenit între timp viral și distribuit în întreaga lume, băiatul poate fi văzut dând roată mormintelor, în căutarea locului în care mama lui a fost îngropată. Când îl găsește, scoate din geantă ceea ce par a fi teme de la şcoală și face gestul ca şi cum i le-ar arăta acesteia.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce videoclipul continuă, băiatul termină de citit mamei sale temele și apoi le pune deoparte. El începe să atingă mormântul și să-şi șteargă lacrimile, într-un moment cu adevărat sfâșietor, care rezonează cu oricine a pierdut pe cineva apropiat. Apoi băiatul se roagă și vorbește cu mama lui.

Ocazional, oamenii trec pe lângă el, dar nimeni nu îl deranjează pe băiat, care rămâne singur lângă mormântul mamei sale. În cele din urmă, băiatul își lasă rucsacul jos și îl folosește pe post de pernă, fără să-i pese că se murdărește, întinzându-se pe pământ.

ADVERTISEMENT
@flamss_1 🙁 #parati #foryoupage #zyxcba #sad #triste #diadelasmadres ♬ sonido original – Flavia💕

Stă întins acolo de ceva vreme și poate chiar adoarme. În cele din urmă, vine un străin și îl trezește, pentru că se închide cimitirul. Băiatul nu protestează, își adună lucrurile. apoi îi dă mamei sale o ultimă îmbrățișare probabil spunându-i că se va întoarce în curând.

Până acum, videoclipul a atins milioane de suflete și a suscitat mii de comentarii de la oameni cărora li s-a frânt inimia pentru acest copil. Unul dintre motivele pentru care imaginile sunt atât de emoționant este legat de tristeţea provocată de gândul că un băiat își dorește mama cu atâta ardoare înapoi în viața lui.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, gestul natural de a merge  în locul în care este îngropat corpul ei și de a vorbi cu ea, este un exemplu că uneori asta trebuie să procedezi astfel, pentru a te simți mângâiat atunci când apar aceste tragedii. Clipul este şu este un memento al faptului că toți suntem obligaţi să traversăm perioade întunecate și pierdem oameni pe care îi iubim în viață. Iar modul în care oamenii se confruntă cu această durere nu arată întotdeauna la fel.

Pentru unii, poate fi de ajutor să vorbească cu persoana pe care au pierdut-o și să-i viziteze mormântul, pentru a-i împărtăși lucrurile de rutină pe care le-au făcut în ziua respectivă. Pentru alții, ținerea în mână a unei imagini sau rugăciunea poate fi lucrul de care au nevoie. Dar mai sunt unii oameni care prefera să-şi trăiască durerea în singurătate și să evite să discute despre ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acest videoclip vă face să doriți să vă îmbrățișați foarte tare proprii părinți şi copiii. Este important să le reamintești oamenilor pe care îi iubești cât de speciali sunt pentru tine, aşa că daţi-le un telefonul, trimiteți-le un mesaj sau vizitaţi-i.

ADVERTISEMENT