Life

Monica Anghel, revoltată după ce a rămas blocată pe aeroportul din Malta: ”Evitați această companie aeriană”

Monica Anghel, supărată după ce a stat ore bune în aeroportul din Malta. Ce le-a transmis cântăreața urmăritorilor săi.
04.10.2023 | 19:40
Monica Anghel revoltata dupa ce a ramas blocata pe aeroportul din Malta Evitati aceasta companie aeriana
Monica Anghel, supărată după ce a stat ore bune în aeroportul din Malta. Ce le-a transmis cântăreața urmăritorilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața, care a câștigat Festivalul Internațional Cerbul de aur în 1996, se arată foarte revoltată după ce a rămas blocată pe aeroportul din Malta. Vedeta îi îndeamnă pe români să evite această companie aeriană.

Monica Anghel, supărată după ce a stat ore bune în aeroportul din Malta. Ce le-a transmis cântăreața urmăritorilor săi

Monica Anghel este foarte supărată după ce a stat ore bune în aeroportul din Malta, împreună cu fiul său și alți doi prieteni apropiați. Cântăreața le-a transmis urmăritorilor săi prin ce situație neplăcută a trecut la întoarcerea din vacanță.

ADVERTISEMENT

I-au fost luate bagajele și mai avea foarte puțin timp până la îmbarcare când a aflat că aeronava nu mai decolează. Vedeta a stat ore bune pentru a vedea ce se întâmplă și chiar i s-a sugerat să zboare până la Viena.

„Sunt în aeroport în Malta și de mai bine de 6 ore, eu împreună cu fiul meu și cu grupul de români cu care am plecat în această vacanță, minunată, de altfel, în Malta, așteptăm să plecăm către București. Să ocoliți această companie.

ADVERTISEMENT

Deci, este inadmisibil ceea ce se întâmplă, în sensul în care ne-au luat atunci când am venit la aeroport, ne-au luat bagajele, le-au dus către avion și după aceea, într-o jumătate de oră, ne-au spus că avionul nu mai pleacă către București.

Problema este că această companie zboară bine mersi către alte țări, în afară de România, și acum stăm ca proștii în continuare, au zis că ne duc la Viena, dar se pare că nici la Viena nu știu dacă mai ajungem”, a povestit Monica Anghel pe Internet, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel, nevoită să se reorienteze

Monica Anghel a fost nevoită să ia în calcul altă rută și chiar a căutat trenuri de la Viena până la București, deși are bilete de avion direct către București. Cântăreața ar trebui să schimbe 4 trenuri pentru a ajunge în țară.

Din păcate, lucrurile nu sunt deloc simple într-o astfel de situație care se dovedește a fi una complicată din toate punctele de vedere. Artista îi îndeamnă pe oameni să fie atenție atunci când achiziționează bilete de la unele companii aeriene.

ADVERTISEMENT

„Ideea este în felul următor, faceți tot posibilul și evitați această companie. Până atunci, vă doresc tuturor numai bine, să fiți sănătoși, să aveți grijă de voi pe unde mergeți și, mai ales, cu cine mergeți sau, mai bine zis, cu cine zburați”, a completat Monica Anghel.

ADVERTISEMENT