Life

Monica Gabor a ajuns în sapă de lemn. Ce s-a ales de averea fostei doamne Columbeanu

10.11.2020 | 22:37
Monica Gabor a ajuns in sapa de lemn Ce sa ales de averea fostei doamne Columbeanu
ADVERTISEMENT

Monica Gabor trece printr-o perioadă dificilă, după ce companiile pe care le deține vedeta au ajuns în faliment. Fiscul a dat-o în judecată pentru a recupera banii datorați de fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor trăiește în Statele Unite ale Americii, unde s-a mutat după despărțirea de fostul ei soț. Cu toate acestea, femeia a rămas cu cele două companii pe care le deține.

ADVERTISEMENT

Sora Ramonei Gabor a fost căsătorită timp de cinci ani cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, de care a divorțat în 2011. Cei doi au o fetiță pe nume Irinuca, în vârstă de 13 ani.

Monica Gabor a ajuns în sapă de lemn. Ce s-a ales de averea fostei doamne Columbeanu

Cele două companii ale Monicăi Gabor au ajuns în faliment. Fiscul a dat-o în judecată pe fosta soție a afaceristului din Izvorani, pentru a recupera suma de bani datorată de fostul fotomodel din Bacău.

ADVERTISEMENT

Din cauza unor datorii uriașe pe care societatea comercială a Monicăi Gabor le avea către fostul soț, domnul Columbeanu a solicitat în instanță falimentul și scoaterea la licitație a bunurilor deținute de firmă. Drept rezultat, compania Monicăi a ajuns la faliment.

 „Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, au anunțat magistrații.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a doua companie deschisă de fostul manechin după despărțirea de Irinel a fost dată în judecată de trei afaceriști, care au cerut radierea firmei de la Registrul Comerțului.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei Monica Gabor Media SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, nr. …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta Monica Gabor Media SRL la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei”, au decis judecătorii.

ADVERTISEMENT