Fotbal intern

Moral bun pentru Dinamo înaintea meciului cu Sepsi. Jerry Gane: „Vreau puncte și continuitate”

12.02.2021 | 15:59
Moral bun pentru Dinamo inaintea meciului cu Sepsi Jerry Gane Vreau puncte si continuitate
ADVERTISEMENT

Calificați în sferturile Cupei în dauna marii rivale FCSB, jucătorii de la Dinamo au un moral excelent pentru partida de campionat cu Sepsi. Antrenorul Jerry Gane simte momentul bun al echipei.

Chiar dacă momentan Dinamo este la 8 puncte în urma echipei de pe locul 6, FC Botoșani, tehnicianul Jerry Gane știe că o serie de rezultate pozitive o pot readuce pe Dinamo în lupta pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Acesta mizează pe ascendentul moral de după succesul din fața celor de la FCSB.

Dinamo a intrat în cantonament fără doi jucători

„Roș-albii” au intrat de azi în cantonament fără Marco Ehmann, suspendat, și Andrei Blejdea, accidentat, însă absența celor doi nu poate fi considerată un factor decisiv în evoluția echipei.

Adversarul de sâmbătă al dinamoviștilor, Sepsi OSK, este una dintre formațiile constante ale campionatului. Covăsnenii sunt pe 4 în clasament, dar nu au mai câștigat de trei etape în campionat, astfel că antrenorul Gane știe că pentru echipa lui urmează un meci extrem de dificil.

ADVERTISEMENT

”Va fi un duel interesant, pentru că Sepsi este o echipă bună a campionatului nostru, care se află de luni bune în prima parte a clasamentului. Noi venim cu un plus de încredere după victoria din Cupă și, din acest punct de vedere, va fi un meci interesant”, a declarat Gane, pentru site-ul oficial al clubului.

Jerry Gane: „Vreau puncte și continuitate”

Euforia succesului din fața rivalei FCSB ar putea fi anulată imediat dacă Dinamo nu va obține un nou rezultat pozitiv, sâmbătă cu Sepsi. În acest sens, antrenorul Gane le-a transmis jucătorilor ce așteaptă de la ei.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc să avem continuitate, în rezultate pozitive și, mai ales, să adunăm cât mai multe victorii în ultimele 8 etape care au mai rămas de disputat din sezonul regulat. Vreau puncte în următoarele meciuri din campionat”, le-a transmis Gane jucătorilor.

Meciul dintre Dinamo și Sepsi OSK, din etapa cu numărul 23 este se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
Tags: