Sport

Moș Nicolae în „alb-albastru” la Universitatea Craiova – Farul! Au primit acces gratuit la stadion

Moș Nicolae vine pentru „leuții” din Bănie la Universitatea Craiova - Farul în Cupa României Betano. „Alb-albaștrii” anunță că suporterii cei mici vor avea acces liber pe stadion.
05.12.2023 | 14:35
Mos Nicolae in albalbastru la Universitatea Craiova  Farul Au primit acces gratuit la stadion
Moș Nicolae în „alb-albastru” la Universitatea Craiova - Farul! Au primit acces gratuit la stadion. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Moș Nicolae este „alb-albastru”, Universitatea Craiova le oferă un cadou special cu ocazia sărbătorii mult așteptate de către cei mai mici dintre fani. Oficialii grupării din Bănie au anunțat că „leuții” vor avea acces gratuit la „finala” cu Farul Constanța pentru un loc în sferturile Cupei României Betano.

Moș Nicolae în „alb-albastru”! Copiii au acces liber la Universitatea Craiova – Farul Constanța

Ivailo Petev le-a promis suporterilor calificarea în sferturile Cupei României Betano înainte de Universitatea Craiova – Farul Constanța. Confruntarea dintre cele două formații este programată marți, de la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar antrenorul bulgar așteaptă un stadion plin.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se califică în sferturile Cupei României Betano cu trei puncte din confruntarea cu Farul Constanța, ultima clasată din grupa D. „Alb-albaștrii” au patru puncte și împart prima poziție cu FC Voluntari, care se luptă cu UTA Arad pentru calificare.

„Alb-albaștrii” au pregătit și un cadou special în seara de Moș Nicolae pentru cei mai mici dintre suporterii Universității Craiova. Aceștia au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că „leuții” din Bănie vor avea acces gratuit la partida cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Moș Nicolae este alb-albastru și le oferă tuturor copiilor 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫 la partida din această seară cu Farul Constanța! Biletele de acces vor putea fi ridicate de la Stadionul „Ion Oblemenco”, începând cu ora 17:00 (Tribuna a II-a – poarta 11 și Peluza Nord – poarta 5)”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Ce spune Ivailo Petev despre duelul cu Gică Hagi: „Îl respect foarte mult”

Ivailo Petev este pe val la Universitatea Craiova, iar tehnicianul bulgar nu se gândește să renunțe la punctele puse în joc cu Farul Constanța. Acesta i-a transmis un mesaj lui Gică Hagi, despre care spune că este printre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Avem așteptări mari ca de obicei dacă vrem să mergem înainte trebuie să câștigăm mâine, totul depinde de noi. Spun că mâine o să avem o motivație bună și o să căutăm victoria din primul minut. Astăzi toată ziua m-am ocupat cu acest lucru, este un om pe care îl respect foarte mult și cred că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România și o să fie o plăcere să mă văd cu el.

Avem o singură problemă care a apărut înaintea meciului anterior, este Houri. Sper ca restul după antrenamentul de astăzi să fie disponibili mâine. Este foarte logic și normal, depinde cum decurge antrenamentul de astăzi, cineva care nu a jucat până acum o să primească șansa sa.

ADVERTISEMENT

Sper să fie mult mai mulți decât la ultimul meci, a fost o experiență emoțioanală. O să facem tot ce este posibil să jucăm la forță maximă”, spune Petev.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța